Директорката на НИНКН подписвала като селски кмет

В Бургас раздават безплатно компост

Приморско с атрактивен щанд на Ваканция и СПА Експо

Французин и алжирец опитаха да минат границата с фалшиви документи

Започна кандидатстудентската кампания на Софийския университет

Издирват стрелец, ранил с въздушна пушка минувач

Наркодилър “изгоря” след сделка с хероин за 3,90 лв.

Ученици създават собствен туристически продукт Младежите забавляват туристи като аниматори

ВАС отхвърли иск във връзка с референдум за Морската градина

115 години от създаването на Порт Бургас Стих на Хр. Фотев ще вдъхновява фотоконкурс

Осъдиха бензиностанция да плати за травма на клиентка

Над 27 000 читатели посетили за година библиотеката в Горна Оряховица Най-малкият абонат е 5-годишната Ралица Арабаджиева

Борисов към Орбан: Предлагаме 100% надеждна охрана на външните граници

Орбан за Борисов: Границите могат да се опазят само от решителни лидери

Сотир Цацаров изиска делото за прегазената жена в село Търнава

Прокуратурата иска затвор за мъж, две години изнасилвал дете

Окръжна прокуратура в Монтана подаде протест срещу условното лишаване от свобода на мъж, който в продължение на две години системно изнасилвал малолетно момиче. Част от гаврите извергът заснел с телефона си.

24 годишният Борислав Трифонов живеел със семейството си в Берковица, в съседство с роднини на жена му, които имали две малки дъщери. Младият мъж много харесал 11 годишната С. Б. и в края на 2013 г., издебнал отсъствието на родителите й, влязъл в дома им с лъжата, че ще преинсталира компютъра. Трифонов обаче се нахвърлил върху детето и въпреки плача и молбите му, го изнасилил.

После заплашил момиченцето да мълчи, за да не изнасили и по-малката му сестра. В следващите месеци педофилът упорито преследвал детето, включително и във „Фейсбук” и му внушавал, че то е виновно за станалото и ако други научат, ще стане по-лошо.

Чрез заплахи, включително и с нож, на няколко пъти мъжът накарал момичето отново да извърши полови актове с него. В началото на септември 2015 г. Борислав Трифонов за пореден път извел момичето с колата си и му предложил алкохол и марихуана. Детето отказало дрогата, но под влияние на алкохола се съблякло. Извергът заснел с телефона си голото момиче, което изпълнявало сексжеланията му.

Клипът обаче попаднал в ръцете на съпругата на маниака, за сексгаврите научило и семейството на момичето и избухнал скандал. След подаден сигнал в полицията и прокуратурата, за да се спаси от наказание, насилникът заминал в Германия, но после се върнал и застанал пред съда. Според приложена към делото психоекспертиза „след преживяното насилие момичето е получило посттравматично стресово разстройство, имало и продължителен период с риск от самоубийство, развило и „Стокхолмски синдром“ /болезнено привързване към мъчителя си/.”

Насилникът бе наказан от съда за сексуален контакт с мамолетна с три години затвор, които се отлагат за срок от пет години. По обвинението за изнасилване на лице под 14 години обаче мъжът бе оправдан. Прокуратурата протестира решението и настоява подсъдимият да получи между 10 и 20 години затвор.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.