Парламентът в Прищина реши да се създаде косовска армия

Началникът на Пътната полиция в Казанлък е намерен застрелян

Вижте новата банкнота от 100 лева (СНИМКИ и ВИДЕО)

В квадратите на „Кръгло време”

Поставят новите ограничители по трамвайното трасе на „Графа“

Ивелина Василева: Глобите за замърсяване на въздуха, ще отиват при засегнатите общини

Министър Петкова: „Булгартрансгаз“ е на финала на процеса за създаване на борса за търговия с природен газ в България

Евростат: 60% от младите жени и 80% младите мъже у нас живеят с родителите си

Любител на залозите играл с данните на приятелката си и източил картите й Младежът регистрирал профил на името на гаджето си и проиграл 565 лв.

Новата Национална стратегия за детето е готова, заяви вицепремиерът Марияна Николова

Горски дариха 23 елхи на деца в Шумен

Арестуваха трима наркопласьори в Монтана

Евакуираха ученици от гимназия в Търново след сигнал за пожар Екстремните мерки били предприети след задействана оповестителна система

Хванаха двама пияни да шофират един и същи автомобил

Бойко Борисов: България е изключително уязвима заради конфликта между Русия и Украйна (ВИДЕО) Нов самолет Ф-16 е в значителна степен по-добър самолет от всички останали, заяви премиерът

Глоба от 500 лв. за холандец, вилнял в пицария

Районният съд във Велико Търново наложи глоба от 500 лв. на чужденец, който на 3 юли буйствал в местна пицария. Н.Е.Ж. отишъл около 21.15 часа в заведението с двама приятели. Поръчал си бира, която му била донесена, а сервитьорката оставила на масата касовата бележка и поискала да бъде платена веднага.

Тогава холандецът се ядосал и започнал да нарича сервитьорката и присъстващите в заведението с обидни думи, псувни и ругатни. Гневният мъж залял келнерката с бира и замерил присъстващите с чаша и бутилка. Управителят на заведението извикал охранителите, а клиентите се обадили на тел. 112. Дошлите полицаи отвели нарушителя в полицията.

Чужденецът признал в съдебното заседание нарушението, изразил съжаление и се извинил на свидетелите. Той се оправдал, че бил провокиран от сервитьорката в заведението. Съдът не взел под внимание оправданието му и наложил глоба в размер на 500 лв. Решението може да бъде обжалвано пред Окръжен съд – Велико Търново в заседание, насрочено за 8-ми юли.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.