Потвърдено: ЦСКА София в елита

Новосформираният ЦСКА София със сигурност ще играе в „А“ група или т.нар. Първа лига. Това призна президентът на БФС Борислав Михайлов. Автентичният клуб на „червените“ има шанс да участва в „Б“ група, но при положение че до 25 юли подготви нужните за това документи. В противен случай ЦСКА ще играе отново във „В“ група. А съдът пък даде 7-дневен срок на Гриша Ганчев да приведe предложения от него оздравителен план в съответствие със закона. От СГС са посочили и кои 6 точки трябва да се оправят. Съдът предупреждава, че ако това не бъде сторено, планът няма да се допусне до разглеждане на събранието на кредиторите.

„С ЦСКА София всичко е законно - каза Михайлов. - Те обаче ще играят на „Васил Левски“. Този стадион е заявен.“

Срещу синдика на автентичното ЦСКА Дора Милева започна проверка от Министерството на правосъдието след сигнал на изпълнителнсия директор на клуба Николай Паслар. В жалбата се твърди за „липса на изпълнение на императивно вменени задължения“ от страна на Милева, както и че с действията си тя „грубо и съществено нарушава интересите на ЦСКА в производството му по несъстоятелност“.

Сътресенията около „Армията“ като че ли отнеха вниманието около националния селекционер Ивайло Петев. Треньорът отново мина между капките и не бе уволнен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ