Дел Боске се разкая за Икер Касияс

Вече бившият селекционер на Испания Висенте дел Боске призна, че съжалява за влошените отношения с дългогодишния страж на тима Икер Касияс. Близостта между двамата изчезна по време на Евро 2016, след като за титулярен вратар бе посочен Давид де Хеа.

„Това е като да имаш син, който прави нещо нередно и ти се дистанцираш от него - обясни Дел Боске - Два дни не си говорите и на третия вече полудяваш и искаш да наваксаш изпуснатото. Това бе некомфортна ситуация за него. Той мислеше, че заслужава да играе или поне обяснение защо това не се случва. Може би бяхме несправедливи и твърде много време мина до това обяснение за ситуацията. Не мислех, че това ще има такава взривна сила. Но беше лесно да се поправи, тъй като дълги години отношенията ни бяха отлични. Не е нужно да го казвам публично, че беше грешка. Никой от нас не е перфектен. Всеки говори за мен като за светец, но аз съм като всички останали. С 23-ма футболисти в отбора е невъзможно всички да бъдат щастливи.“

В допълнение към темата легендата на „Ла Роха“ Шави Ернандес допълни, че снимката с прегръдката между двамата от понеделник е правилният завършек на тази неприятна история.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят