Подготвят грандиозна покрита сцена за Михалис Хаджиянис на Античния театър в Пловдив

Авторът на "De Fevgo" идва с голям бенд

Специална грандиозна покрита сцена вече се строи на Античния театър в Пловдив за концерта тази събота от 20 часа на новия музикален идол на Гърция Михалис Хаджиянис, съобщиха организаторите на супершоуто на 9 юли в града под тепатата.

Покритата сцена ще е с внушителни размери и ще бъде изградена върху сега съществуващата дървена площадка, тъй като трябва да събере огромния бенд и всички музиканти, които ще свирят заедно с изпълнителя на суперхита "De Fevgo". Атрактивният композитор на едни от най-емблематичните гръцки песни пристига в компанията на 7 изключителни изпълнители.

В съботната вечер феновете на Михалис Хаджиянис ще се насладят и на специалното участие на Арети Саита и нейната виола, а Зои Пападопулу ще наелектризира публиката с магнетичните си вокали. Освен от невероятни музиканти Михалис Хаджиянис ще бъде придружаван и от личния си стилист. За всеки от екипа ще има обособена зона в бекстейджа, а изискванията за храната са продуктите да са специфични за региона и да са от местни производители. Организаторите пуснаха допълнително билети с цени от 90 лв. в близост до самата сцена, след като останалите бяха разграбени още в края на юни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес