В "Шнайдер Електрик" представиха новия си регионален мениджър

Френският концерн "Шнайдер Електрик" представи официално днес новият регионален мениджър на компанията за България, Албания, Македония и Косово Йонуц Фаркаш. 36-годишният румънец сменя на този пост Кристоф Де-Лафарж, който остава на работа в България, но вече като вицепрезидент за Югоизточна Европа за направление партньорски бизнес, което е доказателство за високата оценка за работа му за "Шнайдер Електрик" през годините.

Йонуц Фаркаш владее английски и италиански, женен е с 2 деца, а от 2014 г. е част от екипа на "Шнайдер Електрик Румъния", където минава за глобален специалист в енергийния мениджмънт и автоматизация.

Реми Борел пък си остава директор на завода на "Шнайдер Електрик" край пловдивското село Радиново, допълниха от компанията. През 2015 г. тя отчете приходи от 25 млрд. евро, клиенти в над 100 държави и 170 000 служители, произвеждащи от най-простите прекъсвачи до сложни операционни системи, чиито свързани технологии променят цели индустрии, трансформират градове и обогатяват живота под мотото "Life Is On".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес