Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Елена получи дарение от Швейцария за доброволното формирование

Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Певицата Гери-Никол пред „ЗОДИАК“: Поп фолкът е най-успешният жанр у нас

Когато чуе чалга, сърцето на нашенеца танцува и пее, категорична е 17-годишната изпълнителка

Поп фолкът за мен е един от най-успешните музикални жанрове в България. Така една от най-актуалните певици у нас Гери-Никол коментира специално за „Зодиак“ отношението си към поп фолка.

„Повечето им проекти са ниво и в сравнение с поп музиката там има доста по-добри продукти като финален вариант“, уточни 17-годишната поп изпълнителка.

Тя не скри, че балканските ритми не са й чужди, въпреки че скоро призна, че нейният кумир е световната звезда Риана. „Ние сме балкански народ, всеки носи балканското в себе си и когато чуе чалга, особено нощно време, сърцето му танцува и пее, така че който и да се мисли за прав или за крив, всеки от нас слуша попфолк“, довери на „Зодиак“ тийнейджърката.

Тя сподели още, че не изпълнява песни от „лекия“ жанр на свои участия, но в някои случаи – за шоуто – би го направила. „Аз не деля стиловете музика на поп и на поп фолк, както повечето българи го правят. Смятам, че музиката е нещо много красиво, изкуство, което трябва да прави хората по-добри, да се забавляват и да гледат с по-хубаво поглед към живота“, категорична е Гери-Никол.

Певицата разкрива, че поддържа контакт с доста поп фолк изпълнители. „Мога да кажа, че са много весели хора, уважаваме се взаимно и с тях компанията ни винаги е много забавна“, допълва тя.

С Криско нямали конфликт

17-годишната лолитка отрече да има конкретна причина Криско да не е в най-новата й песен „I’m The Queen“. „Не съм изпълнител, който постоянно да прави колаборации с Криско. Двамата направихме много успешно парче „Ела и си вземи“, което се превърна в хита на 2015 г. Мисля, че трябва да се променят нещата, за да бъде интересно на зрителите, които слушат такава музика. Нека бъдем креативни, всеки да поднася нещо ново. Много се радвам, че познавам Кристиян, и съм доволна от начина, по който ни се стекоха взаимоотношенията. Това ме нахъсва да работя и да правя все по-хубави проекти, за да не разочаровам моите фенове“, споделя Гери-Никол.