Жокей първо ритнат в лицето от коня си, а после прегазен от линейка

Крис Мийхан е професионален жокей без късмет. На 3-ти юли участвал в състезание в Италия, което ще остане белязано от необичайната поредица от беди, изсипали се върху него.

Когато Крис пада, заедно си коня си, дори не подозира, че това далеч не е най-лошото, което предстои да му се случи.

Междувременно конят е успял да го ритне в лицето, като от падането и удара северноирландецът вече е със счупен нос и разбита челюст, която се нуждаела от 27 шева.

Но въпреки това, нещастията за жокея не спрели дотук. 

Линейката, изпратена да му се отзове на помощ, вместо това, прегазила крака му, докато той лежал на земята в болки от досегашните злополучия. 

"Спряха линейката точно върху крака ми, и започнах да викам - беше моментално счупен. Хората трябваше да я избутат от мен. Можеш само да се засмееш на нещо подобно", казва Крис пред специализираното издание за конен спорт The Racing Post.

По още по-голяма ирония на съдбата, баща му, брат му и леля му са парамедици, работещи в линейка.

"Всъщност баща ми обучава повечето хора в Северна Ирландия и Англия как да карат линейка", казва Крис. "Просто е странно - не можеш да си измислиш подобна история".

22-годишният състезател трябва да се върне в Ирландия тази седмица за операции на крака и лицето му, и ще се възстановява поне два месеца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл