Нумерологичната прогноза на Ели Маринова

Днес е ден на Венера, богинята на любовта. Цветовете са нежни и пастелни - розово, светлосиньо, светлозелено, минералите - розов кварц, нефрит, малахит, металът е мед.

Правило за намиране на личните години, месеци и дни: 2016 е 9-а универсална година. На тази база изчисляваме стойността на лична година, месец и ден. За личната година, събираме числото на универсалната /9/ със сбора на месеца и деня на раждане. За личния месец, събираме числото на личната година с това на текущия месец. За личния ден, към числото на личния месец прибавяме числото на текущия календарен ден.

Как да изчислим?

Числото на Универсалната година се получава, като съберем всички съставящи я цифри. Например 2016 година е 9 Универсална година, защото 2+0+1+6=9.

За да намерим числото на Личната си година, събираме числото на универсалната със сбора на месеца и деня на раждане и редуцираме до едноцифрено число. Например, аз съм родена на 13 август (13+8=21, а 2+1=3). За мен 2016 година е 3-та Лична година, защото 9 унив.г.+3=12, редуцирано до 3.

За да намерим числото на Личния си месец, събираме числото на Личната година, в случая 3, с това на текущия месец, в случая 7 и редуцираме до едноцифрено число. За мен месец юли 2016 година е 1-ви Личен месец, защото 3 л.г+7 календарен месец=10 (т.е. 1) л.м.

За да намерим Личния си ден, към числото на Личния месец прибавяме числото на текущия календарен ден и редуцираме до едноцифрено число. За мен 4 юли е 5-и Личен ден (1 л.м.+4 календарен ден = 5).

Личен ден 1. Днес ще е ден на новите неща, на новините, модата и новите технологии, които имат приложение в бита. Денят ще е напрегнат, но се постарайте да се придържате към златната среда в поведението си - без страх или прояви на грубост. Не завършвайте нищо през този ден, но не забравяйте кому какво сте поръчали да свърши. Не пренебрегвайте търпението и доброто поведение, за да не се забъркате в напрегната и неприятна ситуация. Денят е подходящ за спорт или бодибилдинг.

Личен ден 2. Днес ще се чувствате малко объркани, несигурни и неориентирани, което може да повлияе неособено добре на работата ви. Работете в екип и търсете помощ от околните си. Много е възможно да изиграете ролята на арбитър в нечий спор. При решаване на проблеми не бъдете твърде лицемерни. Възможна е неочаквана среща или приятна изненада. Вечерта ще е посветена на романтиката и сантименталността, на изкушаването и съблазняването. Ако решите да пазарувате, покупките, на които се спрете, ще са удачни.

Личен ден 3. Днес ще започнете да чертаете планове за почивка и релакс, което може да ви направи разсеяни и не особено продуктивни. Това няма да е добре, защото може да предизвика конфликт. Не изразявайте гнева си по твърде театрален начин. Възможно е да имате работа с административен служител, бъдете внимателни и не насилвайте нещата. Ще сте настроени малко бохемски, ще се стремите към развлечения, но е добре да им се отдадете едва след като сте си свършили работата. Днес трябва да внимавате за парите и документите си.

Личен ден 4. Денят ще е посветен на усилен труд, на рутина и изисквания за дисциплина, което не е много лесно, защото почивните дни чукат на вратата. Постарайте се да завършите всички неща, които сте започнали през седмицата, като не пренебрегвате детайлите. Ще се занимавате с ръководство, обработка на документи, с производство на материални блага. Подредете всичко около себе си, преразгледайте бюджета си и дръжте под око парите и документите си. Бъдете внимателни с околните, защото четворката поражда вражди и пречки.

Личен ден 5. Днес ще имате срещи и контакти с доста хора, давайте го по-кротко. Възможно е да получите няколко изненадващи съобщения или примамливи предложения наведнъж, което може да ви обърка. Днес наистина трябва да действате светкавично и да сте много гъвкави и изобретателни. Водете преговори и се пазарете, пазарувайте и флиртувайте, но не се увличайте. Възможно е да отидете на пазар за хранителни стоки и деликатеси в по-голям обем. Не оспорвайте всичко, което ви кажат или направят за вас, за да не се озовете в много неприятна ситуация.

Личен ден 6. Днес е добре още от сутринта да се облечете елегантно и удобно, за да се подготвите за важното събитие, което ви очаква. Денят ще е посветен на любовта и хармонията, на отговорността в личните отношения или на проблемите в тези области. Не започвайте нищо, което не можете да завършите същия ден, за да можете спокойно да си починете следващите два дена. Възможно е да ви се наложи да се занимавате с документи, касаещи недвижима собственост.

Личен ден 7. Седмицата още не е свършила, но вие вече се чувствате изморени. Утре денят ще е също така напрегнат, добре е да се подготвите за това. Днес ще се наложи да доказвате професионализма и квалификацията си в неособено приятна среда. Ще се надявате всичко да мине тихо и спокойно, но едва ли ще го постигнете. Ще се наложи да се занимавате с проблеми, свързани със здравеопазване или образование, ще трябва да решавате технически, имуществени или финансови задачи.

Личен ден 8. Въпреки че се надявате на забавления, днес ще се наложи да работите здраво. Не се оплаквайте и не се опитвайте да се измъкнете. Възможно е да започнете да обмисляте нещо ново и мащабно, но не бързайте да действате, просто трупайте идеи за новата седмица. Ще имате среща и разговор с доста амбициозен човек във връзка с нова работа, постарайте се да не изразявате силни и бурни емоции. Денят е обещаващ за любовни преживявания, ако се постараете да се придържате към добрия тон. Той е подходящ за спорт и туризъм. Пазете се от злополуки.

Личен ден 9. Днес ще сте по-емоционални и по-склонни към драматизиране на проблемите от друг път, ще сте ревниви и войнствено настроени, което може да предизвика проблеми. Постарайте се да се овладеете, за да приключите успешно всичко изоставено през седмицата. Постарайте се да се държите и като дипломати, и като опитни политици. Възможно е да имате публична изява или да се почувствате обсъждани и коментирани от всички страни. Денят е подходящ за благотворителност. Не започвайте нищо ново.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл