"ЗОДИАК": Подстригване с магия носи пари и блага

Подстригването на косата може да ни донесе приток на пари и материални блага, ако се направи на определени дати. Това съветва астрологът Михайлина Никлева-Мишел. Магията според тибетските вярвания за привличане на изобилие действа, след като връхчетата се кръцнат леко. Това активира фини енергийни канали, които привличат позитивност. Една от най-подходящите дати за това този месец е именно днес.

Мистиците възприемат косата като енергийни антени, които символизират седмата, коронна чакра Сахасрара. Затова е много важно как се отнасяме към своята коса, съветва звездобройката.

По думите й не е важно точно да уцелим добрата дата за нова фризура, стига да го правим поне веднъж в месеца, а може дори два пъти.

“Ако имате много дълга коса и голяма нужда от пари - можете да се се възползвате от всички дати”, издава част от действието на магията Мишел. Тя обаче предупреждава, че е добре да се доверите на фризьор. Това е по-добрият вариант за хората, които вярват силно в съществуващото поверие, че ако режеш сам косата си, си отрязваш късмета.

Народните вярвания повеляват, че не трябва да доверяваме косата си дори на много близки хора, като роднините например, защото настъпвали усложнения в отношенията. “Преценете сами кой метод ще изберете. Важно е в какво вярвате, защото именно това ще се реализира”, допълва астрологът.

Специалните дати през юли

8 юли след 10 ч. до 9 юли, 10,30 ч

17 юли след 19 ч. до 18 юли, 19,30 ч.

25 юли - цял ден

27 юли - цял ден

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл