Руският двойник на Леонардо ди Каприо се снима в реклама на водка

Руският двойник на Леонардо ди Каприо, 33-годишният Роман Бурцев, се възползва от новопридобитата си слава и се снима в реклама на водка, съобщава HollywoodReporter.

Рекламата започва с Бурцев, който се оглежда в огледалото на луксозно возило, на което е залепена снимка на истинския Леонардо ди Каприо. Рекламата е комична, защото когато камерата се завърта, се вижда как Бурцев е облечен с евтин анцуг и се оказва, че всичко в рекламата е фалшиво - фалшив Ди Каприо, каращ фалшиво БМВ, говорещ по I-Phone-менте с измислената си приятелка фотомодел. Единственото автентично нещо е водката. В рекламата се споменава, че някои неща не могат да бъдат имитирани, като рекламирания от Роман концентрат.

Рекламата завършва с Бурцев, който захвърля автомобила и приятелката си, за да предприеме приключение насред пустошта, също както героя на Леонардо ди Каприо във филма "Завръщането".

33-годишният Роман Бурцев се прочу в страната си заради огромната си прилика а актьора Леонардо ди Каприо.

По време на Оскарите Бурцев бил запитан от руски сайт дали завижда на Лео за златната статуетка. "Това е само парче метал, отвърнал Роман. Ди Каприо няма най-важното нещо в живота, свое семейство!"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл