На 27 март 2019 да почерпят

Кубрат Пулев – целувка за милиони?

Борисов: Писах на премиерите на Гърция, Испания, Ирландия, Португалия, Словакия и Хърватия да подкрепят усилията ни за справедливи мерки по пакета “Мобилност”

Пука им на циганите, че сме профукали 1 милиард за тях Красимир Каракачанов организира кръгла маса за циганизацията на България

Продават хижа и хотел на ВМЗ-Сопот Към един от имотите има планинско пасище от 1,1 млн. кв.м

НАП проверява сделките на „Артекс“ (обзор) Антикорупционната комисия изисква документи от фирмата за 4 години назад

Вижте евтиния апартамент от „Артекс“ на зам.-министъра на енергетиката Красимир Първанов

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 27 март 2019

Укрепването на свлачището по пътя Смолян – Мадан започва до лятото

700 превозвачи блокират Страсбург Шествие ще затвори и центъра на София

Рекорден ръст на потребителските заеми Спестяванията на гражданите в банките нараснаха с 4 млрд. лв.

Бисер Лазов, основен свидетел по делото “КТБ”: Цветан Василев плащаше на Иван Костов и дъщеря му (обзор) Банкерът беглец давал по 25 000 лв. на месец на бившия премиер до фалита през 2014 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 27 март 2019

Макрон продаде на Китай 300 „Еърбъс“-а

Стартира седмият сезон на „Футбол за приятелство“ Началото бе дадено от Газпром, официален спонсор на Шампионска лига

Без награда „Почтен магистрат“

Министерството на правосъдието няма да връчи новоучредената годишна награда „Почтен магистрат“ поради малкия брой номинирани и гласували. Призът с диплом и плакет бе учреден на 16 април – датата на подписването на Търновската конституция, и трябваше да се връчи на 13 юли, за 25-годишнината от обнародването на Конституцията от 1991 г. Допитване показа, че две трети от прокурорите и една втора от съдиите не смятат, че в йерархията израстват хората с най-добри професионални и морални качества.

Ясна конкурсната комисия за прокурори
Прокурорската колегия на ВСС определи състава на Комисията по атестиране и конкурси. В нея влизат Елка Атанасова, Магдалена Лазарова, Михаил Кожарев, Румен Боев, Ясен Тодоров. Избраните от общите събрания на ВКП, ВАП и националното следствие са: Марио Василев, Даниела Машева, Светла Гергинова, Маринела Тотева, Мария Павлова и Генчо Терзиев. Първото им заседание е на 12 юли.

Избраха шеф на обвинителите в Котел

Прокурорската колегия на ВСС избра единодушно Камен Господинов за административен ръководител на Районна прокуратура-Котел. Той има 12 г. стаж в Несебър и Бургас.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.