На 22 март 2018 да почерпят

Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Екранното завръщане на Шарън Стоун

Актрисата работи по пет проекта

На 58 години Шарън Стоун е решила да напомни за своя талант на новото поколение зрители и в момента е по-заета отвсякога. Актрисата работи по пет проекта, до края на 2016 г. трябва да излязат вече готовите филми с нейно участие “Майки и дъщери” и What About Love. После се очаква да приключи постпродукцията на “Шедьовърът”, Running Wild и телевизионния Mosaic. Освен това Стоун участва в Darknet, The Principle и The 11th , които са в ранен етап на подготовка. Жанровете са разнообрази, а ролите на Стоун варират от главни до поддържащи и по-периферни. През 2017 г. се очаква тя да бъде една от легендите на 90-те години, които се завръщат под прожектора на развлекателната индустрия.

Шарън Стоун пробива в голямото кино сравнително късно. Когато се снима в “Първичен инстинкт”, вече е на 33 години. Преди това е успяла да фокусира вниманието върху себе си с роли в “Рудниците на цар Соломон” и особено в “Зов за завръщане”. Но нейният звезден миг е образа на хищната бисексуална писателка Катрин Трамел. Стоун няма никакви проблеми с голотата в киното и предлага на публиката дистанциран достъп до изяществото на своето тяло.

Нейната физика – тази грандиозна биологична печалба от ДНК лотарията – й отваря вратите към елита на Холивуд. Шарън Стоун става най-значимата сексуална икона на 90-те години. Всеки нов филм с нея е обещание за стимулиращи образи и сексуално напрежение. “Казино” промени тази професионална траектория и накара все повече хора да гледат на Шарън Стоун като на драматична актриса.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.