Екранното завръщане на Шарън Стоун

Актрисата работи по пет проекта

На 58 години Шарън Стоун е решила да напомни за своя талант на новото поколение зрители и в момента е по-заета отвсякога. Актрисата работи по пет проекта, до края на 2016 г. трябва да излязат вече готовите филми с нейно участие “Майки и дъщери” и What About Love. После се очаква да приключи постпродукцията на “Шедьовърът”, Running Wild и телевизионния Mosaic. Освен това Стоун участва в Darknet, The Principle и The 11th , които са в ранен етап на подготовка. Жанровете са разнообрази, а ролите на Стоун варират от главни до поддържащи и по-периферни. През 2017 г. се очаква тя да бъде една от легендите на 90-те години, които се завръщат под прожектора на развлекателната индустрия.

Шарън Стоун пробива в голямото кино сравнително късно. Когато се снима в “Първичен инстинкт”, вече е на 33 години. Преди това е успяла да фокусира вниманието върху себе си с роли в “Рудниците на цар Соломон” и особено в “Зов за завръщане”. Но нейният звезден миг е образа на хищната бисексуална писателка Катрин Трамел. Стоун няма никакви проблеми с голотата в киното и предлага на публиката дистанциран достъп до изяществото на своето тяло.

Нейната физика - тази грандиозна биологична печалба от ДНК лотарията - й отваря вратите към елита на Холивуд. Шарън Стоун става най-значимата сексуална икона на 90-те години. Всеки нов филм с нея е обещание за стимулиращи образи и сексуално напрежение. “Казино” промени тази професионална траектория и накара все повече хора да гледат на Шарън Стоун като на драматична актриса.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино