Спортни звезди дадоха старт на „Живей активно”

Спортните легенди Тереза Маринова, Йордан Йовчев, Тити Папазов, Евгени Иванов – Пушката, Владо Николов, Симона Дякова, Тодор Стойков, олимпийският и световен шампион по бокс Ивайло Маринов дадоха старт на шестото варненско издание на инициативата „Живей активно!“.

„Гордеем , че толкова спортни звезди са с нас „, каза в приветствието си кметът на морската столица Иван Портних и пожела приятни емоции на всички участници. Официалното откриване започна пред Слънчевия часовник в Морската градина с приветствие на Нели Ангелова, мениджър „Корпоративни връзки” в Нестле България. На култовото място приключи и велопоходът от Пантеона, в който участва и Тити Папазов. Той даде началото и на баскетболния турнир за малки и големи, а Евгени Иванов –Пушката и Владо Николов на волейболния мач на плажа.

„ Страхотна инициатива, смятам, че повече млади хора трябва да се движат, да се хранят правилно и да отделят повече внимание за себе си, за да се чувстват добре”, каза бившият капитан на националите. Тереза Маринова придружи варненци на сутрешен крос от Аквариума, а от община Варна с ройлери и скейт стартира Ангел Ковачев.

През целия ден на 11 локации в града се организираха десетки семейни игри, турнири, състезания, много емоции дори за домашните любимци с томболи и много награди. На финала е градиозният концерт на Сантра, Дивна, Играта, Лео, Павел и Венци Венц.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини