Мирослав Илич подлуди родните фенове на сръбския фолк

Легендата на сръбската музика Мирослав Илич очарова с хитовете си гостите на известният сръбски ресторант „Кафана Стефанович“. Изпълнителят, който два пъти напълни „Арена Армеец“ през март и дари парите от концерта (150 000 лв. за дома за деца в село Доганово), пя по покана на собственика на заведението Димитрийе Стефанович. Популярният модел Гери Дончева бе сред организаторите на събитието у нас. Като ценител на хубавите жени Мирослав поздрави всички гостенки с хита си „Божанствена жена“. „Тук се чувствам като у дома си.

Българите сте много усмихнати и сърцати хора и умеете да се забавлявате“, сподели за „Труд“ сръбската мегазвезда. Той изнесе нагледен урок на нашите фолкпевци, как да накарат хората истински да се забавляват. Заведението бе препълнено, а дансингът нажежен на макс. Майстор Миро и Ирина Папазова, консулът на Република Сърбия Александър Стаматович, бизнесдамата Станислава Бумбарова, архитекти и адвокати също се забавляваха с компании. След преживян здравословен проблем, Мирослав Илич е отказал участия в западната ни съседка, но прие поканата на г-н Стефанович да пее в култовия му ресторант, заедно със собственият си оркестър „Риста бенд“, с който обикаля света.

Така Мирослав бе отново у нас след като бе специален гост на 50-тия юбилей на големият му приятел Христо Стоичков през май. Изпълнителят на „Есенна балада“ и „Теби“ направи двучасов музикален маратон, с който забавлява късметлиите, които бяха успели да си вземат куверти за събитието. За финал балканското парти не мина и без традиционното сръбско хоро, а г-н Илич бе викан на бис с гъмкото Йош ( още на сръбски – б.а.) Гостите се насладиха на традиционната сръбска кухня с домашни продукти. Заведението се менажира под шапката на верига ресторанти „Майстор Миро“ и „Миро“, като следва утвърден ноу-хау за качество. На сцената му са се изявявали големи сръбски изпълнители, а се очаква да гостуват Неда Украден, Весна Змиянац, Шабан Шаулич и Миле Китич.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица