Дневният хороскоп на Диляна Костова

Днес вестоносецът Меркурий ще заеме добра позиция спрямо Марс. Това ще активизира търговските и бизнес начинания, както и деловите контакти и пътувания. Ще ни се иска да бъдем по-смели и креативни в действията. Добре е да се постъпва премерено, защото веднага след това Меркурий ще влезе в напрегнат аспект с Уран. Това може да доведе до объркване в системите за комуникация и в общуването, така че се пазете от недоразумения и при шофиране.

ОВЕН

Днес може да пристъпите към приключване на имотни сделки. В работата денят е спокоен и атмосферата е лека и дружелюбна. Неприятно може да ви изненада задължение или внезапна проверка. Не давайте колата си на приятел. Сега е добре да потърсите парите си, ако сте дали заем на близки хора. В кондиция сте и използвайте момента, за да отхвърлите ангажименти още в началото на седмицата.

ТЕЛЕЦ

Някои от вас започват седмицата със спокойствие на работното място или служебно пътуване, при което да осъществят контакти с чуждестранни партньори. Други ще усетят напрежение покрай подписването на договори или ще имат спорове със съдружниците по този повод. Може да не получите очакван бонус или заслужена според вас награда, а вместо това да се разминете с потупване по рамото от шефа. Затова споделете с любимия човек, поне ще ви изслуша.

БЛИЗНАЦИ

Може да ви се иска да похарчите пари за удоволствие и развлечения. Добре е да помислите за лична инвестиция както под формата на финансова услуга, така и като обучение или пътуване в чужбина. Времето, прекарано в група по интереси, ще бъде ползотворно за вас, а ако поканите приятели у дома, ще бъде приятно. Може да не сте доволни от резултата във връзка с имоти в чужбина или с имуществени сделки с чужденци, по възможност отложете.

РАК

Концентрирайте се върху домашните дела и приключете изостанали задължения у дома. Изпълнете ангажименти към родителите. Вкъщи отношенията с брачния партньор са хармонични, помислете за кратко пътуване, ще ви се отрази добре. При някои от вас са възможни сърдечни разочарования, а при други - грижи около децата. Ако проявите смирение, може да постигнете целите си и да туширате напрежението.

ЛЪВ

Може да получите неочаквана информация за близък роднина, но може да си изпатите от сплетните на съседите, особено пред половинката, което освен да ви раздразни излишно, няма да докара други последствия. По- скоро ситуация около родител или в дома ,а също свързана с братя и сестри, повече заслужава вниманието ви, защото може да има нежелан ефект. Организирайте пътуване с приятели в чужбина. Не разтрогвайте договори, ще загубите пари.

ДЕВА

Денят е подходящ да платите участие в мероприятие, свързано със забавление. В тази връзка приятел може да ви поиска пари назаем - не отказвайте, ако имате възможност. Пазете взаимоотношенията с близките роднини, бъдете много внимателни при шофиране и работа с документи, добрата кондиция може да ви подведе и да допуснете грешка. Напрежение на работното място може да докара конфликт с началниците.

ВЕЗНИ

Концентрирайте се върху служебните задължения и отхвърляйте още от днес планираните за седмицата задачи. Приключете с изостанали дела. Може да ви се случи да украсите работния ден с лек флирт. Бъдете благосклонни към децата, дори да не сте удовлетворени от резултатите им на изпити. Направете жест към родител. Възможно е любимият човек да ви изненада приятно с организирането на пътуване.

СКОРПИОН

Ако движите въпроси, свързани с висши съдебни инстанции, проверете докъде са стигнали, за да не останете неприятно изненадани. Резултати от изпити може да са под вашите очаквания, дори да не сте изпитали сериозно затруднение. Чувствате се в добро здраве и кондиция, добре е днес да разширите социалните си контакти и да бъдете сред приятелите си. Настроението ви може да помрачи задължение, свързано с дома.

СТРЕЛЕЦ

Ако приятел ви поиска пари назаем, имайте предвид, че могат да изпаднат в забвение или да не бъдат използвани с чист умисъл - поинтересувайте се за какво са му. Вие самите може да сте доволни, ако сте изтеглили или погасили кредит при добри условия. Ако близък роднина се нуждае от помощта ви, преценете дали това няма да попречи на собствените ви планове. По възможност отложете служебно пътуване, ще ви донесе неприятни емоции.

КОЗИРОГ

Приключването на сделка или подписването на договор, обещаващи по-високи доходи и печалба, могат да бележат днешния ден. Подходящо е да свършите отлагана работа с приятели, както и да планирате пътуване заедно, но не заплащайте самостоятелно от чуждо име. Това може да обтегне отношенията и да не получите парите си обратно. Не давайте заем и на колеги, може да не ви го върнат.

ВОДОЛЕЙ

Седмицата за вас започва с обучения в офиса или служебно пътуване. Отношенията с началниците ще ви изнервят и ще ви се иска да се спасите своевременно от работа. Малко тишина ще ви се отрази добре, стига да можете да си го позволите. Запишете децата на летен курс или планирайте с какво ще запълните ваканцията им. Новини около финансиране или кредит ще ви зарадват, но проверете още веднъж условията.

РИБИ

Грижи около децата могат да ви съпътстват днес. Изненадайте ги и ги заведете при родителите си, това ще ги зарадва, а за вас ще освободи време да се видите с приятели или да посетите мероприятие, което очаквате. Не планирайте нищо, свързано с чужбина, и ако сте суеверни, не проверявайте резултати от изпит, може да се разочаровате. Ако сте планирали смяна на жилище, заедно с половинката може да потърсите варианти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл