Нумерологичната прогноза на Ели Маринова

Ден на Луната, гадателски дела. Добре е да облечете дрехи в бяло и зелено, да си сложите сребро с перли, седеф, нефрит, лунен камък.

Правило за намиране на Личните години, месеци и дни: 2016 е 9-та универсална година. На тази база изчисляваме стойността на лична година, месец и ден. За личната година, събираме числото на универсалната/9/ със сбора на месеца и деня на раждане. За личния месец, събираме числото на личната година с това на текущия месец. За личния ден, към числото на личния месец прибавяме числото на текущия календарен ден.

Личен ден 1. Цветът на деня е червеното. Днес ще имате шанс да проявите своята творческа мисъл и силата и индивидуалността ви ще са в апогей. При проблеми не съдете твърде строго, постарайте се да прецените трезво - дали виновните са наистина толкова виновни, или само вие мислите така. Първият ден от седмицата ще донесе нещо ново - вест, ново предложение, нова придобивка, нова идея; не бъдете твърде придирчиви, ако нещо не ви хареса. Каквото започнете днес, то ще се развива по-лесно. Не забравяйте да обърнете необходимото внимание на близките си, за да не обидите някого.

Личен ден 2. Цветът на деня е оранжев и електриков. Днес е възможно да се чувствате на кръстопът. Ще трябва да вършите работата си в неособено благоприятна обстановка. Потърсете помощ от приятел и не изпадайте в паника. Възможно е точно днес да получите обещание, добра новина, подарък или друго признание за добро отношение към вас. Ще се наложи да направите компромис във връзка с проблем, свързан с жена. Добре е да внимавате с кредитите, защото денят натрупва лихви и в буквалния, и в преносния смисъл, за добро или зло. Вечерта може да е посветена на любовта, романтиката и сантименталността.

Личен ден 3. Цветът на деня е жълт. Денят ще е посветен на писаното и на печатното слово, на медиите, на общуването и споделянето, но и на клюките. Възможно е да имате работа с държавни и обществени институции, с чиновници. Когато някой ви помоли за помощ, е добре да помогнете, без да се бавите и без да се опитвате да критикувате. Денят е подходящ за покупка на дрехи, накити и произведения на изкуството. Не бъдете ексцентрични, не клюкарствайте през този ден.

Личен ден 4. Цветът на деня е зелен. Възможно е днес да се опитате да се държите малко господарски, да започнете да капризничите необосновано, да съдите околните твърде строго, да се опитате да наложите строги правила. Вместо това посветете времето си на преките си задължения, без да се оплаквате от формалности и ограничения. Възможно е да се занимаете с проблеми, свързани с поземлена или друга недвижима собственост. Бъдете внимателни с околните си, защото четворката поражда вражди и пречки и има опасност да се разминете с едно приятно изживяване.

Личен ден 5. Цветът на деня е светлосин. Денят ще е малко противоречив. Ще се стремите да се посветите на близките и на приятелите си, но ще трябва да се съобразявате с различни ограничения и изисквания, произтичащи и от висшестоящите, и от приятелите ви, колкото и да не ви се иска. Денят е подходящ за мода и козметика, за реклама и търговия. Ще е добре да се постараете да завършите поне едно от започнатите през деня неща, също така ще е добре да не бързате прекомерно и да внимавате с детайлите. Не оспорвайте всичко, което ви кажат или направят за вас.

Личен ден 6. Цветът на деня е тъмносин и тъмнолилав. Денят ще е посветен на любовта и семейството и фамилията и на проблемите, свързани с тях. Възможно е да ви се наложи да решавате проблеми, свързани с документи или недвижима собственост. Ще трябва да изслушате някого и да му помогнете, но това ще стане само ако успеете да се въздържите от критика и капризи. Не правете планове за каквито и да било промени в живота си, оставете това за края на седмицата. Днес има опасност да се обади хроничен здравословен проблем.

Личен ден 7. Цветът на деня е лилав, пурпурен и виолетов. Днес е възможно да бъдете поставени на арбитърското място, за да бъде разрешен някакъв спор. Ще се справите, защото ще можете безпристрастно да видите позицията на всяка от спорещите страни. Денят ще е интересен, но и малко напрегнат, затова е добре да се постараете да си осигурите поне една кратка почивка. Възможно е в един момент да се почувствате разочаровани. Приемете нещата философски. Вечерта ще е посветена на романтиката и сантименталността, пък макар и само на кино.

Личен ден 8. Цветът на деня е розов. Днес ще имате възможност да докажете своята сила и полезност. Ще е добре да се отнасяте приятелски към всички около вас, като в същото време запазите необходимата дистанция. Ще имате работа с пари или материални ценности и затова не бива да позволявате да ви разсейват. Възможни са придобивки или нови поръчки за работа благодарение на ваш приятел. Постарайте се да проявите отзивчивост и съпричастност към проблемите на близките си, за да си осигурите една приятна вечер.

Личен ден 9. Цветът на деня е светло гълъбовосиво. Днес ще трябва да започнете седмичните си дела без много суетене. Прегледайте работата си и се уверете дали няма нещо изоставено или забравено. Денят ще е посветен на срещи с много и различни хора, обединени от един и същ проблем. Ще бъдете по-емоционални от друг път, но това няма да ви пречи, когато вземате решения. Не бъдете твърде ревниви, мнителни, капризни или критично настроени, за да не провалите романтичната вечер, която ви очаква.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл