Ина Ананиева: Момичетата излязоха от шока и се представиха достойно

"Момичетата излязоха от шока, което беше на Европейското първенство в Израел и наистина се представиха достойно. Те наистина вече са добре, успяха да покажат своята сила и дух и съм изключително горда и щастлива от това, което продължават да правят". Това коментира треньорката на ансамбъла ни по художествена гимнастика Ина Ананиева пред БТВ, след като момичетата спечелиха златния медал на ленти на Световната купа в Казан, Русия.

Тя каза още, че чувството да видиш знамето на Русия след това на България е „страхотно, много е сладко, още повече, когато го видиш в Русия“.

„Играхме за Цвети (Цветелина Стоянова, която направи опит за самоубийство на 14 юни, бел. ред.) играхме за всички българи, които не спират да ни подкрепят и да ни заливат с хубави емоции“, каза Ананиева.

Любомира Казанова, гимнастичката, която замести Цвети, се справя „страхотно, страхотен боец е и се доказва с всяко изминало състезание“.

За предстоящата Олимпиада треньорката коментира, че „изключително много вярваме, че ще се представим по най-добрия начин. Очакванията за медал при нас са от момента, в който станахме световни шампионки, така че по никакъв начин не ни разконцентрират“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт