Инж. Мирослав Мазнев, КСБ: Асфалтът храни страшно много Помолихме премиера да не се огъва от политическо говорене, каза изпълнителният директор на строителната камара

Вижте какво реши Министерският съвет днес, 12 декември 2018

Посланик Анатолий Макаров: Надявам се „Турски поток“ да мине през България

6 години затвор за водача, който блъсна и уби балетистa Мартин Чиканов

“Анфийлд“ по план „Ататюрк“

Кметът на Шумен срещу нова цена на водата Призовава КЕВР да преосмисли увеличението

Вътрешният министър: Не е необходима промяна на мерките за сигурност в България

Четирима пешеходци ранени за ден във Варна

Вижте протеста на строителния бранш през обектива на „Труд“ (СНИМКИ)

Иззеха 150 000 къса цигари без бандерол във Видин

Автобус изгоря във Велинград Няма пострадали при инцидента

Финансовата директорка на Huawei бе освободена под гаранция в Канада

Домът за медико-социални грижи във Варна получи дарение от „Българската Коледа“ Робот за прохождане ще помага на болни деца

Петима загинали при стрелба в катедрала в Бразилия Секунди преди полицията да го залови, стрелецът се е самоубил пред олтара

Шефът на СДВР Ивайло Иванов е предложен за главен секретар на МВР

Изкуствен интелект създаде четири вида бира

Компанията IntelligentX предлага на пазара четири вида бира, направени с помощта на изкуствен интелект, предаде БТВ. Създаден е бот във Facebook Messеnger, който автоматично задава въпроси на потребителите.  Върху бутилката е отпечатан код, чрез който се отваря анкетата. Прецептите се изменят въз основа на отговорите, посочени от потребителите за вкусовите качества на напитката. 

Благодарение на изкуствения интелект събирането и обработването на информацията става много по-бързо с т.нар. фокус групи, отколкото при класическия метод.

Четирите бири са преминали през 11 корекции на рецептата от първоначалното им лансиране преди година. Техните имена са Golden, Amber, Pale и Black, а цената на една бутилка е 4,50 лири.

IntelligentX е съвместен проект на компанията за разработка на изкуствен интелект Intelligent Layer и на творческото студио 10x.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.