Задържаха гардове в дискотека, пребили турист

Петима охранители на дискотека “Вижън” в Слънчев бряг са били задържани след побой в заведението. В неделя, около 4 сутринта, в заведението избухнал скандал между две компании. Според запознати, в основата на пререканието била красива жена от едната маса, която, според гаджето и била задявана от “комшиите”.

Двете компании се сдърпали сериозно, а дошлите охранители набили единия от участниците- софиянец на 22 години.

От незабавните полицейски действия са установени и задържани всички участвали в побоя – криминалнопроявеният и осъждан Д.П., 42-годишен от Камено, криминалнопроявеният и осъждан Д.Д., 34-годишен от Асеновград, криминалнопроявеният Т.Д., 23-годишен от Бургас, криминалнопроявеният и осъждан К.М., 20-годишен и криминалнопроявеният и осъждан Г.С., 38-годишен от Бургас / всички задържани са служители в частна охранителна фирма, отговаряща за охраната на дискотека „Вижън”.

При извършване на полицейската проверка на криминално проявения Т.Д., 23 годишен от Бургас, същият пуснал на земята пакетче, съдържащо зелена тревиста маса / марихуана/.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.