Тръмп: Действията на Русия и Иран в Сирия са срам

Kорнелия Нинова: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка Гинка да дойде в парламента и да обясни как стана собственик на ЧЕЗ, поиска лидерът на БСП

ЕС реже парите за земеделие и Кохезионната политика

Туск за Брекзит: Позицията на Великобритания е чиста илюзия

Десетки убити и ранени при атентат с две коли бомби в Могадишу

Белград ще ползва опита на София при изграждане на метрото

Омбудсманът Мая Манолова: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Приемат и 2-годишни в забавачките във Варна

За свободните места в забавачките във Варна, които ще бъдат обявени на 25 юли, ще могат да кандидатстват не само родителите на 3-годишните деца, а и родители на деца на 2 навършени години към началото на учебната 1016/2017 година, с които ще се допълнят първите групи съгласно новия Закон за предучилищното и училищното образование.

Директорите на детските градини ще преценят възможностите за броя места за 2-годишни деца, съобщиха от общинската дирекция “Образование и младежки дейности”. 281 са незаетите места за първа група в детските градини във Варна след последното класиране на набор 2013, което приключи.

Родителите, които вече са подавали комплект със задължителните документи, ще подадат само заявление с избраните от тях детски градини. Остава задължително изискването поне единият от родителите да е с постоянен адрес в община Варна по лична карта, като няма да се изисква адресът да отговаря на административния район по местоживеене, поясняват още от ресорната дирекция.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.