"Зодиак": Свещеници и магьосници в тъмна схватка

Свещеници воюват с магьосници на Централните софийски гробища. Епичната битка между доброто и злото се води постоянно, но с променлив успех. Това разкриха Божи служители пред „Зодиак“.

Полето на битките - най-големият гробищен парк в София, не е случайно. Именно там се правят най-много погребения и вещерите дебнат тях. Идват вечер, когато пада мрак и когато хората се разотиват. Сред паметниците ги няма дори работниците и проводниците на силите на мрака могат да действат необезпокоявани. Така черпят енергия и стават още по-могъщи.

Основно събират гробищна пръст от пресните гробове, разказват свещениците, които служат при покойниците. Така вещерите обслужвали ритуалите си за смърт. Според духовниците това, което правят, понякога е неразрушимо. Последствията идват бързо и съкрушават цели семейства.

„Преди време имах случай на една жена, която ми се оплака, че мъжът й пие много. Аз й казах, нека си пие, но тя настоя, че искал да спре. Отишла при магьосница. Тя й казала да зарови бутилка ракия в пресен гроб и мъжът й щял спре. Така и става, защото човекът умира“, разказа отец Георги Гелеменов.

Това е един от много случаи, заради които миряни търсят помощта на свещениците. Оказва се, че магията на вещерите може да бъде развалена само от човек в расо. Всеки ден отчаяни хора ги търсят, за да могат да спасят заблудени души, потърсили злото и съжалили.

„Не съм вярвала, че има такива хора, които се занимават с подобни неща, докато не ми се случи. Чувствам, сякаш някаква огромна тежест ме влачи, замаяна съм. Често съм неадекватна да взема решения. Финансовото ми положение се сгроми. Излязоха ми язви в устата и по кожата. Не съм способна да отида на работа. Разбрах, че е взета снимка от профила ми във фейсбук и по нея са правени заклинания“, твърди жена, станала жертва на магьосниците.

Заради всички такива случаи в гробищния парк свещениците са нащрек. Злото никога не идва само, но няма друга сила, освен Божията, която може да го спре, категорични са духовниците.

Симптомите на заклинанията

Магията за смърт е ритуал, чрез който се цели не само край на живота, но и сериозни здравословни проблеми. Просветените описват няколко основни симптома, които сполетяват жертвите й.

непрекъсната мигрена

световъртеж

високо кръвно

повръщане

безсъние

обездвижване

скованост

кожни проблеми

кръвоизливи

За заклинанията се знае, че се правят от много вещи черни магьосници, които работят буквално със Сатаната, и хората, които са застигнати от такава участ, си отиват или се разболяват тежко.

Оказва се, че предупрежденията не плашат хората. „Искам да знам как се прави магия за смърт с пръст от гроб. Целта ми е да направя живота черен на един човек, който направи моя такъв и съсипа една година от живота ми“, моли се човек, който е загърбил вярата.

Други пък искат да пробват сами и питат за напътствия. Най-често това се прави при нещастни любови, твърдят свещениците, които постоянно се сблъскват с непросветеността на българите.

От какво да се пазим

Има много варианти на черна магия. От много от тях побиват тръпки, дори за невярващите в окултните практики. Един от методите е снимка или дреха се заравят в гроб. Избира се той да е на човек с различна религия. По този начин жертвата на магията бива отдадена във владение на духа на човека, в чийто гроб е заровена нейната вещ.

Някои използват живак, върху който се изричат зловещи заклинания и после този живак се хвърля пред дома на нарочения човек. Това вещество и само по себе си е опасно, а ако се зареди с магия, става хилядократно по-опасно, твърдят запознати.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини