Жан Виденов с копнеж по Венецуела

Бившият премиер Жан Виденов се появи изненадващо сред ВИП гостите на пищното парти на посолството на Венецуела в столичния хотел „Балкан“, видя „Зодиак“.

Един от най-обсъжданите политици у нас не бе посещавал от дълго време светски събития и бе сред най-ухажваните гости от представителите на дипломатическите мисии у нас. Той бе в компанията на бившия зам.-министър на отбраната от неговото правителство инж. Стоян Шатов. Стоян, който е и председател на асоциацията за приятелство между България и Венецуела, и г-н Виденов лично поздравиха посланичката на Боливарската република Н. Пр. Ориета Капони по случай празника и 205 години от независимостта на страната.

С чаша вино в ръка те се насладиха на вкусните деликатеси, латино ритмите и красивите гледки, прожектирани на голям екран в залата на хотела.

В момента доц. д-р Жан Виденов преподава икономика и е главен секретар на Европейското висше училище по икономика и мениджмънт в Пловдив. Той призна, че никога не е бил в латиноамериканската страна, но би искал един ден да я посети. Много посланици и чуждестранни гости също бяха сред поканените лица, които се насладиха на стилното събитие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини