Ван се вряза в минувачи в Торонто, деветима са загинали (ВИДЕО)

На 24 април 2018 да почерпят

Изложба на Гергана Минкова

Гениалните доктори „клъцни-срежи” Холивудските знаменитости дължат „естествения” си вид на виртуозни пластични хирурзи

Роналдо срещу германци – 22 мача, 26 гола (ИНФОГРАФИКА)

Върхът на Джеймс Бонд Интерактивни изживявания с автомобилите на Агент 007

Вижте как Кейт и Уилиам излизат от болницата с новородения принц

Александра Богданска-Петканова на почивка без мъжа си

Шофьор на претъпкан бус “вежливо” подхвърлил 30 лева подкуп на пътни полицаи

Спираме да ядем боклуците на Европа В София бе обсъдено бъдещето на здравните системи

Бившият лидер на босненските сърби Радован Караджич настоя за отмяна на присъдата му за геноцид

Трябва ли да ми изплащат „клас“ със задна дата, ако е дължим

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 24 април 2018

Д-р Мирослав Ненков: Таксата при общопрактикуващите лекари трябва да се увеличи

МО купува леки коли за един милион

“Зодиак” разкри: Москва побеждава без оръжия в Крим

Митко Парашкевов е създател на „Самоотбрана с интелект“, бойно изкуство, което позволява да се бориш срещу нападателите си, без да ги докосваш.

Той се е срещнал с явлението да контролираш движенията и поривите у другите през 2006 г. При него отишли хора на високи постове в американския Сенат и му показали материали, на които руски военен повалял на земята американски военни безконтактно. Това разказа за „Зодиак“ българският феномен, който до онзи момент не е вярвал, че е роден да бъде истински джедай.

Парашкевов обясни, че бил способен да направи същото като чуждите армии, но решил да направи собствена версия на това свръхестествено изкуство. Тя била много по-щадяща за останалите.

„Аз съм го направил за баба Пенка, например, за да не я нападат. На мен не ми трябва да създавам командоси и армии”, обяснява мотивите си да спасява хората Парашкевов.

Подобни умения за безконтактна атака и самоотбрана са разработени от човек от Бали, който отключвал тези умения у хората, като ги удрял с юмрук в гърдите, за да активира нерв, намиращ се до сърцето. Това задействало вълни от биоимпулси, които създават тези полета и лъчения, въздействащи на другите. При българина нещата са различни – той работи с други органи и системи, които са далеч по-безопасни.

„Руснаците го вкараха в армията. Тези т.нар. зелени човечета (руските военни – б.а.) в Крим показаха за какво става въпрос – как едномилионна държавица като Крим може да бъде завладяна без един изстрел. Войниците до един бяха блокирани и не можели да си изкарат ръцете от джобовете?”, илюстрира с пример феноменът и допълва, че това е бъдещето на войната.

Той успял да развие това познание, защото е способен да получи информация за всичко навсякъде, като радарна система, благодарение на способностите си на хиперсенс и биоскенер. По този начин той намира кое е най-оптималното за него. С минимални усилия е успял да активира у себе си способностите, които по-късно раждат българския патент „самоотбраната с интелект”.

Пирамида пази от злото

Последното откритие на Митко Парашкевов е пирамида, поставена върху картичка. Тя създава лъчение, благодарение на интелекта, който притежава, и се свързва с ума на собственика си. Този, който я получи, „се разбира“ с нея от какво да го пази – магии, урочасвания, но и променя към по-добро отношението на хората около него към по-добро, отделя го и го предпазва от негативните събития. Няма изтъркване и не може да се копира, категоричен е нашенецът.

По думите му тези пирамиди също помагат и при лечение – изчиства органи и системи.

Чудеса и в музиката

Като лечител Митко Парашкевов помага и на оперната прима Роза Михайлова, която благодарение на неговата намеса печели конкурс в Хановер след операция на гласните струни. Преди около 20 години с негова помощ, когато бил гост на певицата, станало ясно, че той може много да помага на надарени хора.

„В началото наблягах повече на настройката на гласните струни и на промяната на формата на устната кухина, за да се получи правилна обтегаемост на въздуха. Вече изобщо не се занимавам с физическите данни на певеца. За мен е достатъчно, че той може да пее“, разказва Парашкевов, но пази в тайна детайлите за работата си.

Специалисти по оперно пеене искали да направят школа, която да работи по неговите методи.

„Аз нямам физическата възможност да организирам подобно нещо, но с удоволствие ще се намеся в такова обучение“, признава феноменът.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.