Кандидати без образование напират за приемни родители

Кола удари ученик в Шумен

Уютният огън в камината е вреден за здравето

Земетресението край Асеновград – второ по сила в света

Разкриват 500 работни места в Шуменско

Възрастен мъж би брат си с брадва

Четирима се спасиха от горяща къща в Карнобат

Издирват болен, напуснал дома в Лозево

43-годишен от Германия дойде да си търси интернет булката, на която превел 25 000 евро Булката обещавала да му пристане, но не заминала при него

Служители на СДВР задържаха 34-годишен крадец на велосипед На многократно осъждания за кражби Ц.С. е наложена 72-часова мярка за неотклонение

Пиян 17-годишен младеж открадна камион

Земетресения със сила над 4 по Рихтер край гръцките острови Закинтос и Крит

Кметът на старата столица и посланикът на Англия обсъдиха АМ Велко Търново-Русе

Дуа Липа и Стормзи взеха по два приза БРИТ

Възрастен мъж е намерен убит в столичния квартал “Люлин” Задържани са дъщеря му и съпругът й

Бившият посланик на Израел става почетен гражданин на София

Бившият посланикът на Израел в България Шаул Камиса Раз, чийто мандат изтече през 2015 г., да се удостои със званието „Почетен гражданин на София“. Това ще гласува в четвъртък Столичният общински съвет на редовното си заседание. Отличието се дава на български и чужди граждани с особено големи заслуги към града.

Посланикът е предложен за наградата заради редица културни и благотворителни инициативи, които е провел по време на мандата си в периода от 2012 до 2015 г., се посочва в доклада за награждаването му.

През 2015 г. Камиса Раз дарява средства на Столичната община, с които обикновено посолството организира годишен прием по повод националния празник на Израел. С тези пари се изгражда специализирана спортна площадка за деца и младежи с ментални увреждания в болница „Света Марина“. Дипломатът организира и безплатни медицински прегледи за деца и семейства в неравностойно положение.