Дневният хороскоп на Диляна Костова

От днес до петък на обед Луната ще пътува през знака на кризите - Скорпион. И въпреки че във водна стихия тя носи силен емоционален заряд, хората, които имат в рождения си хороскоп такава позиция на нощното светило, остават хладнокръвни в критични ситуации, умеят да решават проблеми и действат незабавно при нужда. Умело упражняват емоционален контрол над другите и не остават длъжни никому.

ОВЕН
Днес е подходящо да решавате въпроси, свързани с наследство, и да застраховате имуществото си. Отложете сделките с имоти, възможно е да не приключат с финансова изгода за вас. Непредвиден разход за дома или за родител може да наруши баланса ви. Ще се разтоварите, ако се усамотите за кратко. Почивайте повече и заложете на съня, така ще съхраните силите си.

ТЕЛЕЦ
Планирайте съвместно пътуване с партньора, изберете си нов мобилен оператор, търсете решение на наболял въпрос с близки хора. Приключете дела, свързани с оформянето на документи. Може да сте по- раздразнителни през деня, работата да ви идва в повече, колегите да ви ядосват и да имате спор с родителите. За да се справите с негативните си емоции, потърсете помощта на приятел, който да ви изслуша.

БЛИЗНАЦИ
Днес е възможно да получите повече пари за свършена работа и това да ви зарадва. Децата или половинката ви изнервят с прищевки, не се старайте да угаждате на всички, но се стремете да не се конфронтирате заради личното си спокойствие. Действия на близък човек зад гърба ви могат да ви разочароват. Вашият лек срещу стреса днес е да се концентрирате върху работата, това ще ви донесе позитивен резултат.

РАК
Някои от вас са хазартно настроение и са склонни да рискуват в интимните взаимоотношения. Внимавайте това да не рефлектира върху връзката ви. За други приоритет ще бъде решаването на въпроси, свързани с децата. Подходящо е да помислите за образование и пътуване. Не пренасяйте напрежение в дома и във взаимоотношенията с приятелите, по- късно ще съжалявате.

ЛЪВ
Погрижете се за безопасността на дома и обърнете внимание на родителите си. Шофирайте с повишено внимание, не влизайте в конфликти на работното място и с близките роднини. Не се ядосвайте, ако не успеете да свършите всичко, което сте планирали за деня. Избягвайте работа с документи и не предприемайте пътуване. Може да решите наследствен въпрос или да отхвърлите работа с финансова институция.

ДЕВА
Днес може да ви зарадва среща със стар приятел от ученическите години. Възможно е да се наложи да водите кореспонденция с институции. Непредвидени разходи нарушават бюджета ви и сигурно се чудите къде са изчезнали парите. Отложете задачите, налагащи контакти с чужбина и чужденци. За доброто ви настроение ще се погрижи брачният партньор. Приключете преговори и важни сделки.

ВЕЗНИ
Финансови задачи на работното място изискват вашето внимание. Независимо дали ще взимате или ще давате пари, правете го с повишено внимание. Възможни са внезапни проверки, отложете работата с банки и не правете постъпки за кредит. Погрижете се за здравето си и заложете на лек хранителен режим, спортувайте без претоварване. Днес можете да разчитате на помощта на колеги.

СКОРПИОН
Денят е подходящ за организиране на задгранично пътуване и за контакти с висши инстанции. Грижете се повече за личното си спокойствие, отложете подписването на важни договори и не влизайте в спор с партньора или със съдружници. Конкуренцията може да ви провокира днес. Денят е добър за организиране на забавление, за контакти с децата и решаване на интимни въпроси.

СТРЕЛЕЦ
Днес се погрижете както за тялото, така и за душата си. Може да се чувствате отпаднали и без тонус, затова почивайте повече. Възможно е да се дразните от всичко и от всички край вас, но приятелите и колегите не трябва да понасят лошото ви настроение. Избягвайте контакт, за да не влизате в конфликт, и ако се налага, работете в усамотение. Добър вариант ще бъде да вършите работата си у дома, там ще се чувствате добре.

КОЗИРОГ
Брачният или бизнес партньор може да ви зарадва с жест за сбъдване на ваша мечта. Денят е подходящ за оформяне на документи. Работата може да ви дойде в повече и да не успеете да се справите с всичко набелязано за днес, а сърдечни недоразумения или разочарование да ви натоварят. Грижи около децата също не са изключени. Настроението ви ще разведри добра новина или кратко пътуване.

ВОДОЛЕЙ
Работете усърдно, това ще ви донесе финансови облаги. Дори задачите да ви дойдат в повече, ще се справите с лекота и това няма да остане незабелязано. Не взимайте решения по въпроси, свързани имоти, отложете подписването на такъв тип договори. Отношенията с чуждестранни партньори може да забуксуват. Не оставяйте задачите в дома недовършени.

РИБИ
Организирайте мечтана ваканция в чужбина със семейството, това ще ги зарадва, а и ще повдигне вашето настроение. Шофирайте с повишено внимание и се пазете от конфликтни ситуации на пътя. Не взимайте пари назаем. Може да се наложи да решавате въпроси, свързани с образованието на децата. Добрата ви кондиция позволява с лекота да отхвърлите планираните дела.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл