3D премиера на EKO Racing 100

Бензиностанции ЕКО представиха ново поколение високооктанов бензин

На ексклузивно лансиращо събитие „ЕКО България“ ЕАД за първи път представи ново поколение високооктанов бензин EKO Racing 100.

С уникално 3D мапинг шоу представители на медиите, клиенти и партньори на бензиностанции ЕКО станаха свидетели на визуализация на пътя на горивото през горивната система на автомобила. По време на събитието г-н Никола Глухчев, експерт по горивата с дългогодишна практика, представи и основните предимства на EKO Racing 100.

Новото поколение 100-октаново гориво е вдъхновено от успехите на отбора на EKO Racing. Най-добрите състезатели на България и пилоти на ЕКО Racing Team - многократният автомобилен шампион на България Илия Царски и шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой, споделиха какво е чувството да усещаш максималната мощност на двигателя. Минути след официалното представяне на новото гориво, гостите имаха възможност да станат част от уникален тест драйв в присъствието на двамата пилоти и сами да се убедят в предимствата на новия бензин EKO Racing 100.

На събитието присъстваха г-н Йоанис Доратис, „Оперативен директор международни продажби“, Хеленик Петролеум и г-н Сотирис Анастасиадис, Маркетинг директор, Хеленик Петролеум, както и множество партньори и клиенти на „ЕКО България“ ЕАД.
Честта да извърши символичното първо зареждане на автомобил с новото високоотканово гориво имаше г-н Георги Деянов, изпълнителен директор на „ЕКО България“ ЕАД, който сподели: „В „ЕКО България“ винаги сме се стремили да работим едновременно в две посоки - за конкурентното развитие на пазара и за увеличаване на доверието на потребителите към сектора. Ключов приоритет за нас са иновациите в продуктовото ни портфолио, за да можем да отговорим на високите изисквания на потребителите ни. С добавянето на новия високооктанов бензин EKO Racing 100 в портфолиото ни от висококачествени горива продължаваме да инвестираме в посока увеличаване на удовлетвореността на нашите клиенти.“
Новото гориво е със специално разработена 100-октанова формула, която гарантира максималната мощност и отличното представяне на двигателя, а специалните добавки, с които бензинът е обогатен, поддържат цялата горивна система на автомобила максимално чиста и защитена от корозия. EKO Racing 100 вече се предлага на почти всички обекти от веригата на бензиностанции ЕКО.

Бензиностанции ЕКО са собственост на „ЕКО България“ ЕАД – дъщерно дружество на една от най-големите енергийни групи в Източна Европа – гръцката Hellenic Petroleum. В България бензиностанции ЕКО разполагат с 86 обекта в най-големите градове на страната.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес