Нумерологичната прогноза на Ели Маринова

Четвъртък, ден на Юпитер, господарски дела - дрехите и цветовете трябва да са качествени - червено, турскосиньо, императорско жълто, бижутата и минералите също трябва да имат господарски вид.

Личен ден 1. При изпълнение на каквато и да е задача, трябва да се стараете да не бързате и да обмисляте думите и действията си. Възможно е да проявите интерес към нещо, свързано с модата, с високите технологии, с остри и режещи инструменти. Внимавайте с авантюрите и експериментите от всякакъв вид. Не мърморете и не критикувайте излишно околните си и техните нагласи и постижения. Възможно е да направите успешен старт на интересен проект.

Личен ден 2. Днес ще е добре да се постараете да бъдете уравновесени, спокойни, дипломатични и доброжелателни въпреки суматохата около вас. През този ден е възможно да получите помощ от близка жена. Постарайте се да изслушвате търпеливо хората около вас, така ще научите доста интересна и полезна информация. Ще е добре да не давате и да не вземате кредити. Денят ще е посветен на романтиката, изкушенията и съблазняването.

Личен ден 3. Денят е подходящ за срещи с приятели, за нови запознанства или подновяване на стари приятелства. Възможно е да станете център на внимание по някакъв повод - за добро или не толкова. Денят ще е посветен на авантюрите, на съблазните и изкушенията, но нека да има разумни граници. Внимавайте с летните вируси.

Личен ден 4. Денят ще е посветен на усилен труд, но през него ще трябва да отделите време за най-близките си хора. Може би точно днес няма да успеете да се почувствате съвсем доволни от обкръжението си, но утре това със сигурност ще се случи. За да имате успех, е добре да се постараете да подредите приоритетите си и да се осведомите за това какво предстои. Не планирайте пътуване през този ден. Внимавайте с новите начинания.

Личен ден 5. Днес ще се стремите да се срещнете с повече хора, да си уговорите редица ангажименти, които смятате за полезни. Когато някой направи нещо за вас, благодарете, вместо да търсите кусури. Внимавайте с авантюрите и експериментите от всякакъв вид, постарайте се да вниквате внимателно в проблематиката на задачите си, защото има опасност да пропуснете нещо важно.

Личен ден 6. Днес ще сте настроени закрилнически към всички около вас, особено към близките си, но когато решите, че някой има нужда от помощ, първо попитайте, а после действайте, за да не се получат неприятни недоразумения. Денят е особено подходящ за планове и пазаруване за уикенда. Не започвайте нищо, което не можете да завършите същия ден. Информирайте се предварително за всичко, което ви предстои.

Личен ден 7. Денят би трябвало да мине тихо, но не е задължително да е спокоен. Ще трябва да сте точни и прецизни при изпълнение на задълженията си. Ще се постараете да намерите оптималното решение на всяка задача, да докажете способностите, знанията и уменията си. Постарайте се да подредите приоритетите си. За да успеете, трябва да въведете в ред чувствата си. Мислете, преди да говорите, и не се намесвайте в чужд живот. Вечерта има опасност да се почувствате разочаровани и неразбрани.

Личен ден 8. Има вероятност денят да е тежък и напрегнат. Ще трябва да впрегнете силата си за разрешаване на по-сериозни и важни задачи. Ще имате работа с пари и материални ценности и има опасност тонът да ви поизнерви. Затова - не забравяйте за търпението и за доброто поведение, старайте се да не предизвиквате сблъсъци и да не се включвате в такива. Внимавайте да не злоупотребите със силата и властта, която притежавате.

Личен ден 9. Днес ще сте по-емоционални от друг път, защото ви предстоят много задачи за довършване, а времето вече е много малко. За да се справите, подредете приоритетите си. През този ден ще имате успех в работата и в отношенията си с хората, ще сте много убедителни и чаровни, когато това се наложи. Възможно е да имате публична изява. Денят е подходящ за благотворителност, но поднесена отговорно и по подходящ начин. Добре е през целия ден да внимавате с качеството и с количеството на храната и напитките. Не започвайте нищо ново.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл