На 17 март 2018 да почерпят

Луиза Григорова дава любовни съвети на тийнейджърки 16 известни българки споделят за първия секс и други истории

Лара Крофт раздава секси ритници Елизабет Шу се завръща в главната женска роля

Легионерът от Орешник излезе от ареста срещу 5000 лева гаранция

Доналд Туск: ЕС ще изпрати ясно послание за отравянето на Сергей Скрипал

Макрон: Русия стои зад покушението срещу Скрипал

Ремонтират централен водопровод в Бургас

Саудитска Арабия и хутите водят тайни преговори за спиране на войната

Маколи Кълкин излиза на ринга срещу Александър Русев Мистър "Сам в къщи" единствен прие предизвикателството на кечиста

Александър Сабанов, ВМРО: Търканията в Обединени патриоти са само между лидерите

Руският посланик в Лондон е получил дипломатическа нота за състоянието на Сергей и Юлия Скрипал

Русия отрече да извършва бойни полети над Източна Гута

Покривът на Регионалния исторически музей в Плевен протече след ремонта

Пламна покривът на необитаема сграда в центъра на София

Стартират обработките против кърлежи в Бургас

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 14 юли

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 14 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Хан Аспарух“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Витоша“, бул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Княз Борис I“, ул. „Неофит Рилски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цар Асен“ ъгла с ул. „Хан Аспарух“.

На 14 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Кирил Пейчинович“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Кирил Пейчинович“ от ул. „Владайска“ до ул. „Дамян Груев“
по ул. „Дамян Груев“ от ул. „Йоаким Кърчовски“ до ул. „Кирил Пейчинович“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Кирил Пейчинович“ ъгла с ул. „Дамян Груев“.

На 14 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Проф. Беньо Цонев“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Проф. Беньо Цонев“ от ул. „Лепенец“ до ул. „Константин Фотинов“, ул. „Антон Безеншек“, ул. 548

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Фотинов“ ъгла с ул. „Проф. Беньо Цонев“.

На 14 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. „Изгрев“ кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Изгрев“, ул. „Горска теменуга“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Горска теменуга“№21.

На 14 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Проф. Иван Шишманов“ жк. „Хаджи Димитър“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 148 – висока зона

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 148 на паркинга.

На 14 юли 2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Свобода“ с. Балша, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Акация“, ул. „Стара планина“, ул. „Мир“, ул. „Иван Денкоглу“, ул. „Спортист“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Липа“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.