Луната закриля шопинг маниаците

Звездните аспекти сочат кога да харчим

Гадаят по нея на кои дати да пазаруват, за да пропилеят по-малко пари, но да щурмуват всички магазини

Точните дати за успешно пазаруване. Това искат да знаят шопинг маниаците и се обръщат за съвет към астролозите. Те пък от своя страна се допитват до Луната, която е най-ценният помощник в щурмуването на магазините.

Това издава за „Зодиак“ астрологът Михайлина Никлева-Мишел. Тя съветва фазите на небесното тяло да се следят ежедневно и по тях да се преценява кога е добре финансите да отидат за покупки и за какви.

“Когато прочетете в прогнозата, че денят е напрегнат, аспектите са нехармонични, това означава, че в този ден не е подходящо и да се ходи на пазар“, категорична е звездобройката.

По думите й в пазаруването, колкото и да не се вярва на скептиците, влияние оказват цял комплекс от фактори. Сред тях са не само пребиваването на Луната в даден зодиакален знак, но и междупланетните аспекти.

Според прогнозите на Мишел от днес до края на месеца имаме поне 10 възможности да се сдобием с всичко, което сме набелязали по витрините. Именно днес, а след това в цяла поредица от дни може да харчим за какви ли не стоки без ограничение от звездите, стига джобът ни да го позволява.

Това ни гарантира, че разхищенията ще са минимални, а постигнатите резултати са доста качествени. Единственото условие е точните дати да се имат предвид, горещо съветва Мишел.

Най-доброто в хладилника

Мишел е категорична, че звездните аспекти важат с най-пълна сила за хранителните продукти.

„Луната управлява и символизира храната. Закупените продукти по време на Луна без курс се оказват стари, негодни, невкусни и т.н. Ако четете прецизно етикетите, то тогава тази храна дълго време се задържа в хладилника, никой не се сеща навреме да я хапне, дори да е любим продукт. Накрая отново се налага да я изхвърлим“, уточнява астрологът.

Хубави дни

Сполучливо пазаруване до края на юли

Хубавите дати за пазаруване, независимо от вида на стоката, тепърва предстоят до края на този месец. Ако искате да се отдадете на шопинг, днес денят е повече от подходящ. Следва и: 

- 18, 19, 20, 21 юли 

- 23 юли

- 25 юли

- 27 юли

- 31 юли

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл