Президентът Радев: Ако искаме децата ни да растат в страна на знанието и просветата, трябва да сме непримирими към невежеството

Премиерът Борисов пристигна в Рим (СНИМКИ и ВИДЕО)

Вижте подаръците за папа Франциск от премиера Борисов (СНИМКИ)

Бойко Борисов се срещна с китайския посланик Джай Хайджоу

Държавният глава Румен Радев и просветният министър Красимир Вълчев поведоха празничното шествие за 24 май в София (СНИМКИ)

Кирил и Методий създават глаголицата, Климент Охридски – кирилицата В семейството на Солунските братя се раждат общо седем момчета

Кметът Димитър Николов: Честит празник на буквите, бургазлии!

Библиотеката в Монтана получи за 24 май книги на Радичков

Как замалко да ни наложат “еУро” валута България извоюва кирилицата върху парите на Обединена Европа

Новият Civic Type R чупи рекорди Спортният модел на Honda се доказва по пистите като най-бързия сериен автомобил с предно предаване

Солистка на операта грабна наградата на Бургас

28 отбора участваха в турнира по стрийтбол в Павликени

Депутатът Весела Лечева в Раданово: Малките населени места са в периферията на националната политика

Просветният министър на 24 май: Образованието е това, благодарение на което ще пребъдем като общество

Тони Голдуин – внук на киномагнат Актьорът от „Скандал” е наследник на известния продуцент Самюъл Голдуин

УНСС обяви по-рано резултатите от първото класиране с резерви

Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) обяви един ден по-рано първото класиране с резерви. Резултатите трябваше да бъдат обявени на 15 юли. Всички места по плановия прием са запълнени, съобщиха от пресцентъра на университета.

Резултатите са обявени в сайта на УНСС, на листинги в сградата на университета и чрез SMS до кандидат-студентите, които са пожелали това.

Най-желаните професионални направления и поднаправления посочени на първо място са: „Финанси, счетоводство и контрол“, „Икономика и бизнес“, „Право“, „Администрация и управление“, „Икономика, общество и човешки ресурси“.

Срокът за записване и потвърждаване за следващите класирания е от 18 до 21 юли.

Второ класиране е на 25 юли. На предварителните и редовните изпитни сесии се явиха близо 10 хил. кандидат-студенти. През учебната 2016/2017 година в УНСС ще бъдат приети 4090 първокурсници, държавна поръчка, в редовна и дистанционна форма на обучение.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.