Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Янко Янков: Война между НАТО и Русия няма как да се случи

„Война между НАТО и Русия няма как да се случи, те винаги ще се разбират”, смята зам.-председателят на ДПС и член на Комисията по отбрана към Народното събрание Янко Янков, предаде БТВ.

„Вече има предложение за демилитаризиране на Черно море, което е внесено в Народното събрание, но България може да разполага само със своите териториални води. Това означава, че всички страни, които имат брегова ивица, трябва да премахнат всичките си системи и въоръжения във водите”, допълни Янков.

По думите му подобна процедура предполага поне 10 години преговори. „Ако трябва да бъдем максимално точни и коректни, важно е Черно море да не се превръща в зона на потенциален военен конфликт”, каза Янков.

„Трябва да излезем от тази много неприятна теза – ако инвестираме в националната си сигурност, ние това го правим непременно срещу Русия”, каза Янков. Според него това би довело до неприятни последствия за България от икономическа гледна точка.

Кандидат-президентската кампания

„Ако всички големи партии не издигнат кандидатури и проявят неуважение към избирателите, от ДПС имаме готовност да издигнем подходящ кандидат”, заяви Янко Янков.

Според него управляващите са обезпокоени от възможността с бездействието си да неглижират избирателите и изборите да се проведат при ниска избирателна активност.

„Достойният президент трябва да е убеден демократ, евроатлантик, човек, който да не ес страхува да казва проблемите на политиците”, допълни още Янков.