Дневен хороскоп на Диляна Костова

Днес до обед можем да си дадем почивка от планове, задачи и всичко, което ни е затормозявало през седмицата. В 12,13 ч Луната ще премине в знака Стрелец и отново ще натисне спусъка за действие. Слънцето - тъкмо като за уикенда - ще ни залее с позитивната енергия от хармоничното взаимодействие с Марс и ще ни зареди с оптимизъм. Заради напрегнатият аспект с Уран обаче е добре да се внимава при работа с електричество и да се шофира с повишено внимание.

ОВЕН

Ако следобеда приключите сделки с чуждестранни партньори, ще бъдете доволни и това ще ви донесе добър финансов резултат. В офиса работата тече гладко и безпроблемно и подхранва доброто ви настроение. Може да чувствате мощен прилив на енергия и да искате да свършите много неща. Използвайте отличната си кондиция, за да приключите седмицата, след което стегнете багажа и заминете зад граница със семейството.

ТЕЛЕЦ

Денят е благоприятен, ако ви предстои да подготвяте документи за кредит. Финансови постъпления в края на седмицата могат да разведрят настроението за уикенда. Децата и любимият човек ще спомогнат за добрия ви тонус. Няма да сгрешите, ако решите да отхвърлите служебните дела от вкъщи , както и да направите инвестиция или да внесете някакви подобрения в дома.

БЛИЗНАЦИ

Финансови постъпления от добре приключени сделки могат да увенчаят края на работната седмица. Добре е да ги вложите в кратко пътуване или да купите нещо хубаво за себе си. Отношенията в дома са хармонични. Ако имате време, днес посетете родителите си, обърнете специално внимание на децата и на любимия човек. Бъдете щедри и подайте ръка на някой, който се нуждае.

РАК

Днес се погрижете на първо място за себе си. Хранете се балансирано, движете се повече и не се преработвайте. Приключете работа, свързана с документи. Вижте се с близките си. Ако ви дължат пари, днес трябва да си ги получите обратно. У дома и в компанията на приятели ще се чувствате чудесно, така че това е добър вариант за завършек на седмицата, след което се отдайте на заслужена почивка.

ЛЪВ

Изненадайте любимия човек и децата, като ги заведете на събитие или мероприятие, което искат да посетят. Настроени сте за забавления, така че и срещата с компанията може да ви се отрази добре. Имате възможност да създавате нови контакти и да раздвижите средата си, а от това може да изкарате пари в бъдеще. Други няма да чакат бъдещето, а ще приключат седмицата с повече финанси. Бизнес делата днес вървят гладко, планирайте следващата седмица.

ДЕВА

Ако сте наумили да свършите нещо с приятели у дома, днес ще успеете да ги „хванете“ да ви помогнат. В кондиция сте да отхвърлите доста от плановете и да поставяте нови цели. Неочаквано може да ви зарадват финансови постъпления или да решите в своя полза въпроси, свързани с наследство. Възможно е да осъществите бизнес цел, свързана с чуждестранни партньори, или да организирате почивка в чужбина с приятели.

ВЕЗНИ

Сбъднете свое желание за кратко пътуване заедно с приятелите, върнете старите си задължения и се отдайте на почивка. Заемете се с ремонт на колата и помогнете на близък роднина да постигне целите си. Въпроси около наследства може да излязат на преден план - реагирайте бързо, моментът е подходящ да решите нещата в своя полза. Приятелите може да ви изненадат с мил жест и да допринесат за доброто ви настроение.

СКОРПИОН

Може да се наложи да решавате финансови въпроси около образование или задгранично пътуване. Ако не можете да се справите сами, добре е да потърсите помощ от приятели, поискайте обратно заети пари или се обърнете към финансова институция. Договорите, които подписвате днес, ще са успешни, а ако работите в съдружие, също ще имате добри попадения. Брачният партньор ви подкрепя.

СТРЕЛЕЦ

Чувствате се в добро здраве, с повишен тонус и настроение. Отношенията с чуждестранни партньори днес ще бъдат ползотворни, а сделките, които сключвате, ще са добри. Приключете всички задачи за работната седмица и се отдайте на почивка с приятели и колеги. Направете приятна изненада на половинката, доставете радост и удоволствие и на двама ви с пътуване за почивните дни.

КОЗИРОГ

Днес партньорите в бизнеса и в живота ще ви изненадват приятно. Седмицата може да приключи с успешни сделки и нови бизнес контакти зад граница или с чуждестранно участие. Погрижете се за доброто настроение и зарадвайте децата със забавление или се настройте да приключите седмицата в компанията на колеги след края на работния ден. Възможно е флирт на работното място да ви зареди емоционално за уикенда.

ВОДОЛЕЙ

Настройте се да да купонясвате с колеги. Възможно е да завържете добри познанства на работното място. Ще прекарате добре, ако решите да завършите деня у дома с любимия човек и децата. Обърнете им подобаващо внимание или излезте да се забавлявате заедно. Който и вариант да изберете, ще бъдете доволни. Изчистете задълженията, които изникват, и не ги пренасяйте в следващата седмица.

РИБИ

На работното място сте настроени за почивка и забавления. Денят позволява да поемете риск в работата или любовта. Отделете време и обърнете внимание на родителите, решете имуществени въпроси с близки роднини. Финансови постъпления на брачния партньор или печалба от съдружие могат да ви подсигурят добро изкарване на почивните дни. Договорите, които подписвате днес, са добри, отдайте се на релакс и удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл