Съдят мъж от Разлог за подправяне на лотариен билет

Стоян Александров дал 61 кредита като физическо лице и 14 през фирми Общ размер: 541 000 лв., 1 693 160 долара и 3 738 600 евро; 1 006 400 лв. и 9 955 579.88 евро

70-годишен намушка трима бежанци в Германия

Шест Златни ритони на ВИНАРИЯ 2018

“Левски” предлага работа на красавици

Варна е декор във финала на “Привличане”

Миланов и ЦСКА напред в Лига Европа

Треньорът на „Рома към играчите: Исках половината да ви сменя

Мъри готов да напусне „Астана“

Бившият шеф на Общинска банка Александър Чакалски временно оглави „Топлофикация София“

Теменужка Петкова: Темата българската страна да бъде купувач на ЧЕЗ не стои на дневен ред

Цар Симеон II прие в двореца “Врана” бившия премиер на Македония проф. Владо Бучковски

Разкриха подпалвач, изпепелил „Лада” на съсед в монтанско село

100 000 лева гаранция за бившия финансов министър Стоян Александров

Утре у нас пристига сръбският президент Александър Вучич

Борисов: Няма разногласия за демилитаризацията на Черно море

“Няма разногласие по темата с демилитаризацията на Черно море”, коментира в Бургас премиерът Бойко Борисов. Той подчерта, че това е труден процес и трябва да бъдат обхванати всички държави в региона, като добави, че ще иска Черно море да бъде зона на транспортни коридори, на нефт и газ и на туризъм. Той отрече да има разминаване между неговата теза и тази на военния министър.

“За да няма разминаване, взехме решение на Министерския съвет, което той отстоява във Варшава. За тази демилитаризация ли? Първо, да се намали струпването на оръжие, сиреч, когато Руската федерация докара нова подводница в Черно море, НАТО веднага казва – и ние трябва да докараме”, каза Борисов.

Относно политическите теми премиерът каза, че не е разбрал председателят на БСП Корнелия Нинова да му дава ултиматум да се кандидатира за президент.

Бойко Борисов отбеляза също, че ако президентът имал повече отговорности от премиера, щял да се кандидатира за държавен глава. За евентуални рокади в кабинета той добави, че президентският вот ще е един вид и вот на доверие и след него ще се обмислят корекции. Ако управляващите партии не се представят добре на изборите, ще се върви в посока предсрочен вот.