39-годишен пребит зверски, погрешка

39-годишен е с жестока черепно-мозъчна травма и се бори за живота си в болницата в Търговище, след побой, нанесен от няколко мъже. Той пострадал към 22,30 часа в четвъртък в село Давидово, където гостувал на приятел и се черпили.

От полицията в Търговище засега не дават информация за побоя, при който пострадал, но по-леко и домакинът на ранения. Съобщава се, че са установени четирима мъже, които били доведени в управлението. Трима от тях били „известни” на полицията. Работата по случая продължавала и по-късно се очаквала повече информация за причините и извършителите за побоя.

От свои източници „Труд” научи, че пострадалият и приятелят му станали жертва на объркване. Според хора от селото, те отнесли боя за „няма нищо”. Версията е, че двамата отишли пред магазин и почнали да викат по име мъж да отвори, като викали: ”Отвори, ще те набием”.

Охранител чул виковете и решил, че заплашват шефа му. Звъннал му и той пристигнал с група мъже, при което се заформило меле. Все още обаче се изяснявало кой е нанесъл ударите, вкарали мъжа в реанимация, където се борят да го спасят. Сред „доведените” имало бизнесмен и мъж, чието име гръмна неотдавна с шокиращ случай от криминалните хроники в Търговище.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини