Щерката на Мая Манолова я прежени

На пищна сватба в родния град

Любовта между Ралица и Мартин пламнала в младежката организация на БСП в Кюстендил

Симпатизанти искат омбудсмана за президент

Дъщерята на Мая Манолова я прежени и мина първа под венчилото. От години омбудсманът и бившият министър на отбраната Ангел Найденов са сгодени, но все още чакат своя ден. Междувременно щерката Ралица ги изпревари и каза заветното „да“ на своя избраник Мартин.

Любовта им пламнала още в младежката организация на БСП в Кюстендил. След 6 години връзка, двамата решили да направят голямата крачка.

За церемонията бе избран родният им град. Двамата се заклеха във вярност и пред бог.
Манолова се похвали със събитието във фейсбук. Тъщата пожела на младото семейство да се обичат, да се подкрепят и да си вярват, защото доверието и любовта са над всичко.
Семейното щастие на омбудсмана предизвика фурор в социалните мрежи, където стотици нейни симпатизанти я поздравиха за тежката сватба. Голяма част от тях видяха личния успех на Манолова като трамплин към президентския пост и й пожелаха да стигне до креслото на „Дондуков“ 2.

Междувременно, окрилена от щастливото събитие, Мая Манолова бе избрала светлозелен тоалет и бежови обувки за специалния ден на единствената си дъщеря. Бижутата й се изчерпваха с колие, с кръст на врата. Булката също бе с класическа рокля и семпли аксесоари.

Дамите не се бяха лишили от класическите за българската традиция музиканти сватбари, което личи на снимките от събитието. Кадри с булката има от площада в града, както и от ресторанта, където сериозна женска компания е подкрепила Ралица и майка й.


Звездите и числата вещаят

Според прогнозите на „Зодиак“ младото семейство не е избрало случайно датата 15 юли 2016 г. Звездите вещаят, че щом се женят на този ден, ще поемат всички отговорности заедно. Ралица и Мартин са съдбовно свързани и винаги ще имат съвместни успехи.

Хороскопът издава още, че съпрузите веднага ще трябва да изяснят своите приоритети - семейство, свобода, кариера или лично благополучие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица