2500 евро/кв. в най-желания жилищен район на София В центъра има сделки за 2000 евро/кв.м.

Жълт код за сняг и поледици в осем области на страната утре

Владо Николов се завръща във „Фермата“

Жалко! Националният стадион остана празен за мача на годината

Магнитски може да е бил отровен

Четиримата пострадали при дерайлирането на влака са без опасност за живота

Алергии мъчат 40% от българите Случаите на белодробна недостатъчност зачестяват

Трети сме в ЕС по пренаселени квартири Това е основа за сериозно развитие на пазара през следващите години, смятат брокери

Двама полицаи пострадаха при катастрофа с патрулка в столицата

Армията иска оферти за нови кораби Седем държави се включват в търга

Памела Андерсън се обиди на премиер

Университетската болница в Стара Загора остана без парно

Този протест отдавна не е на майките Той е на една болна жена, която продаде душата си, бог знае на кого, написа една от лидерките на протеста

Шофьор разби с юмрук прозореца на кола след спор за предимство

Могат ли да ме уволнят дисциплинарно от разстояние?

Технология за генериране на енергия с приза на KICkoff 2016

Технология за генериране на енергия от сероводородни утайки по морското дъно спечели първо място на международното състезание за бизнес идеи в сферата на енергетиката и възобновяемите източници – KICkoff 2016 г., което се проведе в София. На второ място се класира производител на автожири от Правец. Финалистите ще имат възможност да се присъединят към други 12 екипа от Централна и Източна Европа в борба за една от трите парични награди на европейските финали във Варшава, ще получат и покана за включване в KIC InnoEnergy Acce­­lerator.

Националните финали, организирани от Cleantech Bulgaria и KIC InnoEnergy, дадоха възможност на екипи от научните среди и бизнеса да представят своите проекти. Участниците имаха един месец, за да подготвят и подадат своите идеи, оформени в бизнес проекти, като бяха селектирани 5 от 20 предложения. Всеки екип имаше 5 минути да представи проекта си пред международно признати експерти в областта на бизнеса и предприемачеството.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.