Фенове на „Левски“ се завръщат на „Герена“

Феновете на „Левски“ са готови отново да се завърнат на стадион „Георги Аспарухов“. Те дадоха заявка за това в понеделник по обед, когато окупираха касите на съоръжението, за да се снабдят с билети за реванша с „Марибор“ от втория предварителен кръг на Лига Европа. Сериозни опашки от желаещи за пропуски се образуваха на „Герена“, а само през първия ден бяха продадени няколко хиляди от ценните хартийки.

За последно „Георги Аспарухов“ се радва на сравнително добро посещение за мача с „Лудогорец“ (0:0) от „А“ група през тази пролет, когато бе открита и новата трибуна. Тогава за двубоя в София се стекоха 14 000 души, но разочарованието дойде от факта, че 1/3 от сектор „А“ остана празен.
Сега очакванията са за срещата със словенския гранд да има близо 20 000 фенове на „сините“ след добрия първи мач между двата тима, завършил 0:0.
От клуба разкриха, че специално за срещата в четвъртък ще бъде отворен семейният блок в сектор "В". Местата за деца с придружители ще са разположени в 20-и блок. Освен това ще бъде пусната в продажба и специална програмка, посветена на мача от евротурнирите.
В същото време съперникът на „Левски“ стартира с победа във вътрешното първенство. „Марибор“ надви драматично „Копер“ с 1:0, а победното попадение падна дълбоко в даденото от съдията продължение. В герой се превърна Даре Вършич, а наставникът Дарко Миланич даде почивка на част от своите титуляри, за да ги съхрани за визитата в София.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ