Александра Богданска-Петканова на почивка без мъжа си

Шофьор на претъпкан бус “вежливо” подхвърлил 30 лева подкуп на пътни полицаи

Спираме да ядем боклуците на Европа В София бе обсъдено бъдещето на здравните системи

Бившият лидер на босненските сърби Радован Караджич настоя за отмяна на присъдата му за геноцид

Трябва ли да ми изплащат „клас“ със задна дата, ако е дължим

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 24 април 2018

Д-р Мирослав Ненков: Таксата при общопрактикуващите лекари трябва да се увеличи

МО купува леки коли за един милион

Славчо Атанасов: Последните 20 години по стадионите се получиха много неприятни неща

Първа лека катастрофа за новите шофьорски закони (обзор) Депутати, катаджии и чиновници изслушаха куп забележките от експерти

Държавният дълг се понижи до 25% от БВП

Общинари събират пари за главния архитект на София Симеон Славчев: Бих призовал цялото общество да се включи в тази морална битка

Димитър Делчев: В момента дясното не може да се обедини

Химическата атака в Дума била постановка (обзор)

Наш талант тренира с първия отбор на „Торино“

Търновци на опашка за чудо в Дряново

Търновци се редят на опашка за чудо при ясновидката от Дряново Галя. Мълвата за нейните способности се разнася из цялата околия. Десетки хора са благодарни на жената, която ги избавя от злото, научи „Зодиак“.

Много семейства вече са търсили помощ при ясновидката лечителка. Доволните не крият, че са преборили сериозна болест, че са срещнали любовта на живота си или че са се сдобили с рожба.

„Близо 21 г. със съпруга ми не можехме имаме дете. Подлагала съм се на всякакви медицински процедури, пила съм какви ли не чайове, преминах през десетки терапии, но не успявах да забременея. Приятелка ми каза за Галя. Само като чух благия й глас, повярвах, че ще ми помогне. Така и стана. След 4 месеца бях бременна. Момиченцето си кръстихме Галина“, разказва въодушевено Николина Колева от Велико Търново.

„Преди 3 г. започнаха да ни сполетяват големи беди. Със сина ми претърпяхме катастрофа, дъщеря ми се контузи тежко, съпругът ми получи инфаркт, погребахме трима роднини. Консултирах се с Галя и тя каза, че имаме черна магия. Извърши специален ритуал и злините секнаха”, обяснява Дария Стефанова от Горна Оряховица.

За способностите на Галя потвърждава и Иван Димитров от болярския град. Ясновидката спасила жена му от злокачествено образувание с разсейки. „Отидохме с недоверие, но изпълнихме всичко, което ни каза. От тогава мина повече от година и няма помен от рака”, сподели през сълзи мъжът.

Галя разказа пред „Зодиак“, че необикновените й способности се проявили преди 25 г. Жената е категорична, че силата й е дадена от Христос. Дряновката смята, че е проводник на божията енергия, а мисията й е да изпълнява волята на Всевишния на земята. За да получи видение, пали свещ, прекръства се и отправя гореща молитва.

За способностите й се е разчуло из цялата страна и дори зад граница. В скромния й дом я посещават гърци, англичани, турци, немци.

Видения в точния момент

“Най-напред говоря на човека за здравето му. Винаги съм директна, дори и когато видя лоша болест. Ако преценя, че посланието ми ще срине страдащия още повече, казвам истината на близките му. Посочвам и точното лечение”, споделя Галя Желева.

Самата тя не е пощадена от изпитания, но смята, че така човек израства и се развива духовно. Неотдавна претърпяла тежка 6-часова операция.

“В края на хирургичната интервенция усещах, че не искам да се върна в съзнание. В този момент осъзнах, че Исус Христос е до мен и ми казва: “Събуди се!, Събуди се!”, разказва Галя Желева.

След миг дряновката притваря очи, прошепва благодарствени слова и доверява друга чудновата история: “Преди 7 г. отидохме със съпруга ми на море. Седя на плажа, а мъжът ми нагази във водата. Изведнъж чувам глас, който ми казва: “Обърни се надясно, Христо се дави!”.

Много са чудесата, ставали чрез силата, която владее Галя Желева. Лекари описват случай с неин племенник като необичаен. Когато било на година и половина, момченцето паднало от втория етаж на къщата и получило тежка черепно-мозъчна травма. Не давали надежда, че ще оцелее.

“Вкараха го в операционната, а аз се отдадох на молитви. Пет дни бях само на вода и непрекъснато отправях горещи молби към Всевишния. Получих видение. Пред очите ми се разкри как Христос и Богородица са се надвесили над детето. Сега момчето е живо и здраво”, доверява Галя Желева.

Езически ритуали срещу магии за любов

Даровитата дряновка обаче се натъжава, щом се сети, че много хора я молят да ги отърве от магии. Галя гони дяволиите с езически ритуал с яйца, вода от различни извори и църковни свещи.

“Енергийното прочистване е трудно и изцежда силите ми. Магии правят предимно близки хора, които са алчни за пари, имоти и наследства. Не са рядкост и енергийните вмешателства от любов”, изтъква Галя Желева и предупреждава, че който дръзва да прави зло, зло намира.

Жената със свръхспособности хвърля сили и за намиране на изчезнали хора. Търсят я стопани, за да дири изгубени животни.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.