Дневният хороскоп на Диляна Костова

Вестоносецът Меркурий заема приятелска позиция спрямо консервативния Сатурн, който освен неприятности, носи устойчивост и сигурност. Лесно се правят планове и се създават стабилни търговски отношения. Денят е подходящ за кореспонденция и уреждане на дела с държавни институции. Успешно се оформят документи, особено свързани със строителство и имоти. Подходящо е да се предприемат служебни пътувания и да се въвеждат нови правила.

ОВЕН

Радвате се на добра форма днес. Заемете се с въпроси, които касаят отношения с чужбина, задгранични пътувания или имоти зад граница. Уредете наследствени взаимоотношения, застраховайте имуществото си и свършете работата си в банка. Неприятности покрай близък приятел могат да помрачат деня ви, по възможност не влизайте в конфликти и не си разваляйте отношенията.

ТЕЛЕЦ

Атмосферата на работното място може да ви изнерви, както и да не успеете да свършите плановете за деня. Пазете се да не влизате в пререкания с ръководството или с родител. Имате възможност да подпишете благоприятни договори или да изтеглите кредит при добри условия. Отношенията с партньорите са спокойни, а ако предпочетете компанията на приятел в края на деня, ще разведрите настроението.

БЛИЗНАЦИ

Заемете се да уредите финансовите дела. Ако се нуждаете, можете да разчитате както на приятели, така и на колеги. Може да ви върнат заети пари. Постигате целите си с лекота. Приключете важни сделки и подписвайте договори. Неуредици около пътуване или образование могат да се появят внезапно, или проблеми от финансово естество да осуетят плановете ви за път. Пречките са преодолими.

РАК

Създавайте нови партньорства както в професионален, така и в личен план. Възможно е да се появи нов интимен партньор или да разрешите противоречия във връзката си, а някои от вас могат да решат да я узаконят. Плановете ви се реализират успешно, на работното място нещата вървят гладко. Времето е подходящо за задгранични пътувания. Неудобство могат да ви създадат внезапни проверки или задължения.

ЛЪВ

Нереализирани сделки или проблеми с партньори могат да помрачат настроението ви днес. Отложете подписването на важни договори или съдебни дела, внимавайте да не се обтегнат и отношенията с брачния партньор. Не се забърквайте в интриги с колегите. Денят ви ще бъде успешен, ако се заемете с работа в дома, обърнете повече внимание на децата си и се погрижите за здравето си.

ДЕВА

Денят покровителства плановете ви за забавление с приятелите и половинката. Поканете гости у дома и зарадвайте брачния партньор. На работното място е възможно да се появят пререкания с колеги, а може да се наложи да се погрижите за здравето си. Организирайте пътуване с цел почивка, изчистете дълговете си отхвърлете работата с документи. Погрижете се за дома си и обърнете внимание на родителите си.

ВЕЗНИ

Заемете се със задачи, свързани с дома и с имоти. Възможно е да се появи напрежение в личните взаимоотношения, не се конфронтирайте с партньора и с децата и не предприемайте рисковани действия. Денят е благоприятен за уреждане на въпроси, свързани с документи, за кратки пътувания и за общуване с близки роднини. На работното място е спокойно, някои от вас могат да подпишат договор за работа.

СКОРПИОН

Уредете отношения с братя и сестри днес. Ще ви вълнуват финансовите дела, като някои от вас могат да очакват приход от чужбина. В добра физическа форма сте и можете да се възползвате, за да отметнете повечето си задължения. Проблем в дома или свързан с имот може да ви притесни, както и спречкване с родител. За да разсеете напрежението, се обърнете към интимния партньор за подкрепа и излезте с децата.

СТРЕЛЕЦ

Ако очаквате кредитиране, може да извадите късмет. Бъдете много внимателни при шофиране, по възможност дори го избегнете, и при работа с документи. Пререкания с близък може да ви разстроят. Денят е успешен за уреждане на имуществени въпроси и работа в дома. Почивайте в компанията на любимите хора и изберете да прекарате остатъка от деня вкъщи с тях, така ще се чувствате най- добре.

КОЗИРОГ

Денят ви може да бъде помрачен от финансови проблеми или загуби. Не е препоръчително да се занимавате с финансови дела или да подписвате договори за уреждане на такива отношения. Възможно е да се почувствате отпаднали, пазете се от травми и по възможност си починете. Пътуване или общуване с близък човек ще ви донесе удовлетворение, поканете приятел у дома или отидете на гости.

ВОДОЛЕЙ

Днес може да сте по-раздразнителни от обичайното, опитайте се да овладеете агресията си и се усамотете по възможност. Бъдете внимателни при работа с електроуреди, съществува опасност от инциденти. Денят е подходящ за уреждане на финансови въпроси, някои от вас ще получат постъпления. Разширявайте контактите и действайте с приятели. Поставете исканията си пред ръководството.

РИБИ

Днес общувайте ясно с децата си, за да сте сигурни, че всичко е наред, може да ви споделят техни притеснения. Планирайте следващите дни и бъдете инициативни в работата, това може да ви донесе дивиденти. Времето е подходящо за изглаждане на противоречия с интимния партньор. Направете жест и го зарадвайте с подарък, няма да съжалявате. Отпуснете се в компанията на любимия човек и приятелите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл