Вили Вуцов фаворит за „Локомотив“ (София)

На 20 март 2018 да почерпят

Предложиха брак на Златка Райкова

Безпилотен автомобил на „Юбер” блъсна пешеходец в Аризона и го уби

Пада възрастта на учениците, посягащи към наркотици 80% от зависимите посягат към синтетика

Гледаме телевизия на таблета и при пътуване в ЕС Ходим на почивка с онлайн абонамента си

Безработен приюти 8 щъркела

Селена Гомез с първи снимки след трансплантацията й на бъбрек

Война на дупките обяви Бойко Борисов (обзор) Министър-председателят обеща да изкара 200 000 чиновници по пътищата

Може да ви преместят на друго работно място, ако имате ТЕЛК

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” във вторник, 20 март 2018

Назначават 1300 войници до края на 2018 година Заделени са 30 млн. лв. за заплати

Автобус премаза крака на жена, тя загина

Стрелба и бой с брадви в Рупци 17-годишен нападател пронизан от стоп патрон в крака

Сирийското външно министерство разкритикува турското превземане на Африн

Нумерологичната прогноза на Ели Маринова

Ден на Марс, ден на гнева и наказанието. Цветовете са пурпурен, червен и кораловорозово.

Личен ден 1. Днес ще сте настроени новаторски, възможно е да подновите стар проект, който преди време сте изоставили. Помислете, преди да го сторите, не бързайте. Днес ще ви интересуват нови и авангардни технологии и приложението им в обикновения живот. Ще имате срещи и дискусии с хора, от които зависят и работата, и любовта ви, възможни са нови идеи, оферти или поръчки за работа. Не завършвайте нищо през този ден, той е начало. Не забравяйте за търпението и за доброто поведение, постарайте се да овладявате импулсите си.

Личен ден 2. Днес е добре да се постараете да бъдете уравновесени, спокойни, дипломатични и доброжелателни, да не бързате да говорите и да действате. Възможно е да бъдете помолени да заемете арбитърското място при решаване на дребен спор. Това е ден за сътрудничество и за работа в екип, за натрупване на знания или на материални блага, но и на лихви, внимавайте за добро или не толкова. Ще се наложи да направите някакъв.

Личен ден 3. Днес ще се срещнете с много хора – и познати и непознати, и на всички ще трябва да обърнете подобаващо внимание. Възможно е да се наложи да пуснете в действие целия си чар и ораторските си способности. Възможно е да имате публична изява или да се почувствате като на сцена – публика няма да ви липсва, за добро или за зло. Денят е подходящ за покупка на дрехи, накити и произведения на изкуството, но все пак внимавайте с шопинга. Денят не е подходящ за вземане или даване на кредити.

Личен ден 4. Колкото и да не ви се иска, днес ще се наложи да работите за чужда кауза. Ще трябва да бъдете организирани и дисциплинирани и да не се оплаквате от ограничения и формалности. Ще се занимавате с ръководство, обработка на документи, с администрация или с производство на материални блага. Думата ви ще се чува навсякъде, мненията ви ще бъдат уважавани. Не планирайте пътуване през този ден. Денят е подходящ за банкови операции.

Личен ден 5. Днес около вас ще има много хора, повече от обикновено и всеки от тях ще очаква да получи вашето внимание, вашето приятелство или просто ще поиска да си поговори с вас. По тази причина ще можете да си направите успешна реклама и да изтъкнете достойнствата си. Денят ще е посветен на плановете за пътуване, на комуникациите, новаторството и авантюрите. Не оспорвайте всичко, което ви кажат или направят за вас, за да не предизвикате неприятна ситуация. Внимавайте да не сте твърде разпилени през този ден. Днес трябва да внимавате с количеството и качеството на храната и напитките.

Личен ден 6. Днес много хора ще потърсят съвет, помощ или закрила от вас. Ще се занимавате със здравословен или правен проблем. Бъдете търпеливи и отзивчиви, уравновесени и разумни. Отделете време за култура и изкуство, за да избягате за момент от грижите и да не драматизирате всеки възникнал проблем. Информирайте се предварително за всичко, което ви предстои, за да си спестите неприятните изненади.

Личен ден 7. Колкото и да ви се иска денят да е спокоен, днес около вас ще има много хора, които ще търсят съветите и помощта ви или просто ще се отбият при вас, за да ви кажат едно „здравей“. Бъдете търпеливи и се доверете на интуицията и ерудицията си, постарайте се да не пренебрегнете никого. Ще трябва да сте точни и прецизни при изпълнение на задълженията си, защото точно днес всички ще ви наблюдават много внимателно. Мислете, преди да говорите и не се намесвайте в чужд живот. Възможно е да се почувствате недооценени и неразбрани, но утре ще разберете, че грешите.

Личен ден 8. Днес ще трябва да впрегнете силата си за разрешаване на документни, материални или финансови проблеми. Не бързайте и се постарайте да бъдете търпеливи. Ако се страхувате да изразите мнението си, ще пропуснете добра възможност, ако сте твърде напористи, има опасност от сериозен конфликт. Затова днес е добре да бъдете дипломати, а не политици, така ще успеете да си осигурите стабилна подкрепа за утре. Внимавайте какви рискове поемате.

Личен ден 9. Днес ще сте по-емоционални от друг път, ще успеете да драматизирате и най-дребното нещо, което ви се случи и така може да се затворите в един омагьосан кръг. Овладейте емоцията, мнителността, войнствеността и ревността си. Ако го сторите, ще имате успех в работата и отношенията си с хората около вас. През този ден е добре да приключите делата си от предишните дни. Възможно е да имате публична изява или да се почувствате като на сцена, а публика и коментари няма да липсват.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.