Нумерологичната прогноза на Ели Маринова

Ден на Марс, ден на гнева и наказанието. Цветовете са пурпурен, червен и кораловорозово.

Личен ден 1. Днес ще сте настроени новаторски, възможно е да подновите стар проект, който преди време сте изоставили. Помислете, преди да го сторите, не бързайте. Днес ще ви интересуват нови и авангардни технологии и приложението им в обикновения живот. Ще имате срещи и дискусии с хора, от които зависят и работата, и любовта ви, възможни са нови идеи, оферти или поръчки за работа. Не завършвайте нищо през този ден, той е начало. Не забравяйте за търпението и за доброто поведение, постарайте се да овладявате импулсите си.

Личен ден 2. Днес е добре да се постараете да бъдете уравновесени, спокойни, дипломатични и доброжелателни, да не бързате да говорите и да действате. Възможно е да бъдете помолени да заемете арбитърското място при решаване на дребен спор. Това е ден за сътрудничество и за работа в екип, за натрупване на знания или на материални блага, но и на лихви, внимавайте за добро или не толкова. Ще се наложи да направите някакъв.

Личен ден 3. Днес ще се срещнете с много хора - и познати и непознати, и на всички ще трябва да обърнете подобаващо внимание. Възможно е да се наложи да пуснете в действие целия си чар и ораторските си способности. Възможно е да имате публична изява или да се почувствате като на сцена - публика няма да ви липсва, за добро или за зло. Денят е подходящ за покупка на дрехи, накити и произведения на изкуството, но все пак внимавайте с шопинга. Денят не е подходящ за вземане или даване на кредити.

Личен ден 4. Колкото и да не ви се иска, днес ще се наложи да работите за чужда кауза. Ще трябва да бъдете организирани и дисциплинирани и да не се оплаквате от ограничения и формалности. Ще се занимавате с ръководство, обработка на документи, с администрация или с производство на материални блага. Думата ви ще се чува навсякъде, мненията ви ще бъдат уважавани. Не планирайте пътуване през този ден. Денят е подходящ за банкови операции.

Личен ден 5. Днес около вас ще има много хора, повече от обикновено и всеки от тях ще очаква да получи вашето внимание, вашето приятелство или просто ще поиска да си поговори с вас. По тази причина ще можете да си направите успешна реклама и да изтъкнете достойнствата си. Денят ще е посветен на плановете за пътуване, на комуникациите, новаторството и авантюрите. Не оспорвайте всичко, което ви кажат или направят за вас, за да не предизвикате неприятна ситуация. Внимавайте да не сте твърде разпилени през този ден. Днес трябва да внимавате с количеството и качеството на храната и напитките.

Личен ден 6. Днес много хора ще потърсят съвет, помощ или закрила от вас. Ще се занимавате със здравословен или правен проблем. Бъдете търпеливи и отзивчиви, уравновесени и разумни. Отделете време за култура и изкуство, за да избягате за момент от грижите и да не драматизирате всеки възникнал проблем. Информирайте се предварително за всичко, което ви предстои, за да си спестите неприятните изненади.

Личен ден 7. Колкото и да ви се иска денят да е спокоен, днес около вас ще има много хора, които ще търсят съветите и помощта ви или просто ще се отбият при вас, за да ви кажат едно „здравей“. Бъдете търпеливи и се доверете на интуицията и ерудицията си, постарайте се да не пренебрегнете никого. Ще трябва да сте точни и прецизни при изпълнение на задълженията си, защото точно днес всички ще ви наблюдават много внимателно. Мислете, преди да говорите и не се намесвайте в чужд живот. Възможно е да се почувствате недооценени и неразбрани, но утре ще разберете, че грешите.

Личен ден 8. Днес ще трябва да впрегнете силата си за разрешаване на документни, материални или финансови проблеми. Не бързайте и се постарайте да бъдете търпеливи. Ако се страхувате да изразите мнението си, ще пропуснете добра възможност, ако сте твърде напористи, има опасност от сериозен конфликт. Затова днес е добре да бъдете дипломати, а не политици, така ще успеете да си осигурите стабилна подкрепа за утре. Внимавайте какви рискове поемате.

Личен ден 9. Днес ще сте по-емоционални от друг път, ще успеете да драматизирате и най-дребното нещо, което ви се случи и така може да се затворите в един омагьосан кръг. Овладейте емоцията, мнителността, войнствеността и ревността си. Ако го сторите, ще имате успех в работата и отношенията си с хората около вас. През този ден е добре да приключите делата си от предишните дни. Възможно е да имате публична изява или да се почувствате като на сцена, а публика и коментари няма да липсват.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл