Пияни бабаити нападнаха полицаи

Униформен едва не бил съсечен с брадва

Седем човека арестувани след псувни и закани

Две пияни компании нападнаха в една нощ полицаи, повикани да ги озаптят. Един от бабаитите дори замахнал с брадва към униформен, но за късмет не успял да го удари.

Случките се разиграха в бургаските квартали “Крайморие” и “Победа”. Първият екшън бил в бар до плажната ивица на “Крайморие”. Полицаите били повикани след сигнал за силна музика. Един от собствениците на заведението бил предупреден и музиката била спряна. Малко по-късно обаче бил получен нов сигнал за силен шум от бара. Щом видели полицаите, 12 човека от заведението ги нападнали, псували ги и ги заплашвали. На място пристигнали още униформени и шестима души били арестувани.

Почти по същото време други полицаи били изпратени до частен дом на ул. “Владислав” в кв. “Победа”. На място станало ясно, че подпийнала компания изнесла на двора озвучителна уредба, от която кънтяла силна музика. Купонджиите отказали да я спрат и полицаите опитали да я изземат. Тогава 28-годишен бабаит започнал да сипе закани, дори замахнал с брадва да удари униформен. Той бързо бил озаптен и изтрезнявал в ареста. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право