515 заболели от варицела в Търговищко тази година

108 бракове на романтици от цял свят в Несебър през миналата година Отсега има заявени сватби за 08.08.2018 г.

Корнелия Нинова: Бойко Борисов излъга, че оттегля Истанбулската конвенция

39 общини получиха дарение от Швейцария за подпомагане дейността на доброволците

Над 50 деца твориха в работилница за мартеници в Елена

Рекордьор с 20 влезли в сила присъди обрал жилища в Търново Съдят дръзкия апаш за пореден път

Горанов: Младежката безработица и ниският ръст на заплатите ограничават растежа в ЕС

Майка бие 3-годишните си близначета, чиния от стената ударила едното

Лекар отстрани безкръвно 4 кг тумор в Бургас

Tрима на съд в Шумен за укрити данъци за над 26 000 лв.

Разследват опит за палеж на кола в Разград Три автомобила са пострадали при палеж и вандалства в района

Съдят неправоспособен шофьор за подкуп на полицаи

Себастиан Курц идва в София на 15 март

Каракачанов: За да можем ефективно да използваме армията при кризи, трябва да сме я подготвили и осигурили

Руският гражданин Жерар Депардийо иска да се мести в Алжир

Жената на Тръмп копира жената на Обама

Медии заподозряха Мелания Тръмп, че е изкопирала части от речта, която изнесе на конгреса на Републиканската партия, от тази на първата дама Мишел Обама през 2008 г.

По време на представянето си съпругата на предполагаемия избор за кандидат на партията Доналд Тръмп говори за ценностите, които са формирали нейния живот. Именно този пасаж много напомня изказването на Мишел Обама от нейната реч по време на конгрес на демократите, които издигнаха съпруга й за президент.

„Моите родители ми създадоха ценностите, че човек трябва да работи упорито за това, което иска в живота. За това, че човек трябва да държи на думата си и да изпълнява това, което казва и да спазва обещанията си. Човек трябва да се отнася към хората с уважение. Те ме научиха да показвам тези ценности и морал всеки ден. Това е урокът, който продължавам да предавам и на нашия син“, Мелания заяви вчера.

„И ние трябва да предадем тези уроци на следващите поколения. Защото ние искаме нашите деца на тази нация да знаят, че единствените ограничения на постиженията са тези на силата на мечтите и готовността човек да работи за тях“, каза още съпругата на Тръмп.

От своя страна Мишел Обама посочи в своето изказване от 2008 г.:

„Барак и аз сме отгледани с толкова много сходни ценности: тези, че човек трябва да работи упорито за това, което иска в живота, че човек трябва да държи на думата си и да изпълнява това, което е казал, че трябва да се отнасяме с хората с достойнство и уважение, дори и да не ги познаваме и дори и да не сме съгласни с тях“, каза Мишел.

„И двамата с Барак построихме животите си, водени от тези ценности и ги предадохме на следващото поколение. Тъй като ние искаме нашите деца – и всички деца на тази нация – да знаят, че единствените ограничения за постиженията са обхвата на мечтите и готовността човек да работи за тях“, допълни тя.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.