На 27 март 2019 да почерпят

Кубрат Пулев – целувка за милиони?

Борисов: Писах на премиерите на Гърция, Испания, Ирландия, Португалия, Словакия и Хърватия да подкрепят усилията ни за справедливи мерки по пакета “Мобилност”

Пука им на циганите, че сме профукали 1 милиард за тях Красимир Каракачанов организира кръгла маса за циганизацията на България

Продават хижа и хотел на ВМЗ-Сопот Към един от имотите има планинско пасище от 1,1 млн. кв.м

НАП проверява сделките на „Артекс“ (обзор) Антикорупционната комисия изисква документи от фирмата за 4 години назад

Вижте евтиния апартамент от „Артекс“ на зам.-министъра на енергетиката Красимир Първанов

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 27 март 2019

Укрепването на свлачището по пътя Смолян – Мадан започва до лятото

700 превозвачи блокират Страсбург Шествие ще затвори и центъра на София

Рекорден ръст на потребителските заеми Спестяванията на гражданите в банките нараснаха с 4 млрд. лв.

Бисер Лазов, основен свидетел по делото “КТБ”: Цветан Василев плащаше на Иван Костов и дъщеря му (обзор) Банкерът беглец давал по 25 000 лв. на месец на бившия премиер до фалита през 2014 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 27 март 2019

Макрон продаде на Китай 300 „Еърбъс“-а

Стартира седмият сезон на „Футбол за приятелство“ Началото бе дадено от Газпром, официален спонсор на Шампионска лига

Жената на Тръмп копира жената на Обама

Медии заподозряха Мелания Тръмп, че е изкопирала части от речта, която изнесе на конгреса на Републиканската партия, от тази на първата дама Мишел Обама през 2008 г.

По време на представянето си съпругата на предполагаемия избор за кандидат на партията Доналд Тръмп говори за ценностите, които са формирали нейния живот. Именно този пасаж много напомня изказването на Мишел Обама от нейната реч по време на конгрес на демократите, които издигнаха съпруга й за президент.

„Моите родители ми създадоха ценностите, че човек трябва да работи упорито за това, което иска в живота. За това, че човек трябва да държи на думата си и да изпълнява това, което казва и да спазва обещанията си. Човек трябва да се отнася към хората с уважение. Те ме научиха да показвам тези ценности и морал всеки ден. Това е урокът, който продължавам да предавам и на нашия син“, Мелания заяви вчера.

„И ние трябва да предадем тези уроци на следващите поколения. Защото ние искаме нашите деца на тази нация да знаят, че единствените ограничения на постиженията са тези на силата на мечтите и готовността човек да работи за тях“, каза още съпругата на Тръмп.

От своя страна Мишел Обама посочи в своето изказване от 2008 г.:

„Барак и аз сме отгледани с толкова много сходни ценности: тези, че човек трябва да работи упорито за това, което иска в живота, че човек трябва да държи на думата си и да изпълнява това, което е казал, че трябва да се отнасяме с хората с достойнство и уважение, дори и да не ги познаваме и дори и да не сме съгласни с тях“, каза Мишел.

„И двамата с Барак построихме животите си, водени от тези ценности и ги предадохме на следващото поколение. Тъй като ние искаме нашите деца – и всички деца на тази нация – да знаят, че единствените ограничения за постиженията са обхвата на мечтите и готовността човек да работи за тях“, допълни тя.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.