"Юнайтед" предложи 125 млн. евро за Погба

Умопомрачителна оферта на стойност 125 милиона евро е на път да трансферира Пол Погба от "Ювентус" в "Манчестър Юнайтед". Италиански и британски медии разтръбиха за предложената колосална сума, срещу която френската звезда трябва да смени черно-белия екип на Старата госпожа с този на "червените дяволи". При осъществяване на сделката с подобни параметри 23-годишният полузащитник ще стане най-скъпият футболист в света. Според медийни информации гарантираната сума за "Ювентус" ще бъде 100 милиона евро, които могат да набъбнат до 125 милиона с бонусите от представянето на Погба.

"Манчестър Юнайтед" забави представянето на отбора за новия сезон с точните номера и пускането в продажба на фланелките. Като една от причините се сочи очакваното финализиране на супертрансфера и евентуалното привличане на още играчи, набелязани от новия треньор Жозе Моуриньо. Споменава се френският младежки национал Тимуе Бакайоко от "Монако".

Пътят на Погба към Манчестър изглежда разчистен не само заради големите пари, но и заради завоя, който направи друг кандидат за неговия подпис - "Реал" (Мадрид). Треньорът Зинедин Зидан призна: "Харесвам Пол, но в момента имам голям и силен отбор, трудно е да го разширявам още." Испанските медии коментират, че "Реал" в момента няма как да финансира толкова сериозна сделка.

Междувременно британски съд прати за месец зад решетките крадеца, който опита да обере дома на Моуриньо, докато той гледа финала на Евро 2016. А Клаудио Раниери, треньорът на "Лестър", прогнозира: "Отдавна "Юнайтед" търси новия Фъргюсън и мисля, че го намери в лицето на Жозе. Той едва ли ще прекара 26 години в клуба, но ще остави сериозен отпечатък като сър Алекс."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят