Роналдо пръсна над 25 млн. евро за коли

Кристиано Роналдо стана предпазлив с жените, но пък сменя като носни кърпички колите. В 31-годишния си живот футболистът е карал десетки автомобили и нито един не се задържа в ръцете му повече от няколко месеца. Някои продава, други подарява на близки и приятели, а любимите си модели запазва за себе си в гараж със завидна колекция. Досега суетният голаджия е пръснал над 25 милиона евро за коли, защото иска винаги да е актуален, интересен, различен, авангарден и неподражаем дори зад волана. Доказва го последната му придобивка - Bugatti Veyron Grand Sport с 1001 конски сили за 2 милиона евро и максимална скорост над 400 км/ч. "Животното", както Роналдо нарича най-новото си средство за придвижване и привличане на вниманието, наистина е рядко срещан "звяр", от който са произведени само 150 екземпляра.

В богатата на скъпи трофеи автомобилна биография на Кристиано личат и други породисти и скъпи "животни". Като млад играч той се хвърля на AMG и М модели на Mercedes и BMW. После си пада по Porsche и кара джип Cayenne и кабриото 911 Carrera. В "Манчестър Юнайтед" открива британския лукс на Bentley (GT Speed и Continental GTC), Rolls-Royce Phantom и бързината на Aston Martin DB9. В един момент се прекачва на италиански коли като Ferrari 599 GTB Fiorano, Ferrari 599 GTO и Maserati GranCabrio. В Мадрид често използва топмодели на клубния спонсор Audi като R8 и RS6, както и суператрактивно Lamborghini Aventador със 700 коня.

След спечелването на Евро 2016 за втори път в живота си Роналдо се награди с Bugatti Veyron, като този път автомобилът му е с подвижен твърд покрив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика