Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 20 март 2019 г.

Откриват новите санирани блокове в Благоевград

Възрастен мъж изпадна в мозъчна смърт и стана донор на черен дроб

Трудната бременност на Джесика Симпсън

Поощряват младите хора да стават родители по-рано

ЕС прие извънредни мерки при Брекзит без споразумение

Насрочват до месец делото за убийството на Виктория Маринова

Съдят интернационално трио наркоградинари

Асен Гагаузов, БСП-Сливен: Обвързваме евентуалното спечелване на евроизборите с предсрочни избори за НС

Дневници на първите законотворци показват във Велико Търново навръх 22 март С богата програма Читалище „Надежда – 1869“ чества своята 150-годишнина

Строят хеликоптерна площадка край Симитли по трасето на АМ „Струма“ Подписани са договорите за надзор при изграждането на тунел Железница

Цветанов за новата си имотна сделка: Доплатих 100 хил. лв. за 39 кв. м повече в същия район

39 хиляди семейства, чиито деца не ходят на училище, са санкционирани

Медиците от Спешна помощ в Русе оттеглят заявленията си за напускане

Христина Шопова: Фестивалът “Blagoevgrad Blues&Jazz”е уникален, съчетава блус и джаз

Монумент на колоезденето от гранит и стомана вдигат в Пловдив

Пловдив ще се сдобие до края на септември със спортен монумент, свързан с колоезденето, който ще е подарък за жителите и гостите на града под тепетата от местната фирма за производство на велосипеди „Макском“ ЕООД по повод 20-годишния й юбилей.

Паметникът ще бъде изработен от стомана и гранит в различни цветове, ще е с височина от 2,14 метра и с разрешението и съдействието на кметството в район „Западен“ ще бъде разположен край гребния канал в непосредствена близост до новоизграждания се зоопарк и старите хангари.

„С този подарък фирмата ни, която е сред най-големите производители на велосипеди в ЕС и работодатели в Пловдивска област, благодари на обществото за гласуваното доверие и подкрепа през изминатия път. Благодарение на тях България с гордост е заела четвърто място по производство на велосипеди в Европа, а Пловдив се обособи като своеобразна столица на колоезденето.

А за това немалка роля играе подобряването на велосипедната инфраструктура в града ни“, коментира Иван Илчев, маркетинг мениджър в „Макском“ ЕООД.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.