Застрахователи осъдени да платят 128 000 лв. обезщетение на ранено дете

Строят две иновативни къщи за новия кризисен център за лица в Търново Инвестицията е за 2,1 млн.лева

Силите за специални операции на България и Македония със съвместно учение през май

Пиян вокалист на „Кикимора” провали грандиозния концерт във Велико Търново със Старозагорската опера Публиката напуска залата по средата на „Children in Time“

Христина Даскалова е новият зам.-председател на Апелативен съд – Велико Търново

ВСС избра нов районен прокурор на Козлодуй

Бизнесът отмени протеста срещу поскъпването на тока Той щеше да се проведе на 28 февруари т.г.

Инициатива за 130 години от създаването на Бургаската библиотека: Брандиран автобус с ликовете на родни класици пътува по линия № 9

Тръмп промени позициите си: По-строг контрол на оръжията в САЩ (ИНФОГРАФИКА) Президентът обмисля и други мерки

Москва вини Вашингтон в намеса във вота за Кремъл Много било трудно да се поправят отношенията

На 332 българи е отказано лечение в чужбина през 2017 г.

МОН предприема допълнителни мерки за олекотяване на ученическите раници

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление при строителството на оградата по границата

Вицепремиерът Валери Симеонов ще проведе работно съвещание за безопасната експлоатация на язовирните стени

Футболист прати 18-годишен в кома

Черна борса за мача с „Марибор“

Стадион „Георги Аспарухов“ ще бъде като врящ котел за реванша срещу „Марибор“ в четвъртък. Всички 17 000 билета за двубоя бяха продадени още в понеделник. Във вторник фенове атакуваха касите от ранни зори, за да си купят пропуски. Гишетата работеха, но не продаваха, защото нямаше какво.

„И един билет не остана, всичко е изкупено“, обясни една от продавачките, а разочаровани запалянковци се отправиха към националния клуб на привържениците да се молят за пропуски. Там също нямаше, за разлика от сайтовете за безплатни обяви, където се вихри черна борса. Разбира се, с жестока надценка, като тя почти сигурно ще скочи още до мача. Билет за сектор „Б“, който струва 7 лева, се търгува на 45. Пропуск за ложата в сектор „А“, закупен за 30 лева, се предлага за 111.

„Няма как да пускаме фенове в сектор „Г“ – обясни финансовият директор на „Левски“ Константин Баждеков. – Там ще бъдат само и единствено гостите от Словения. Заявени са 150 билета, но може да дойдат и повече хора“.

От „Герена“ обясниха, че все пак има вероятност феновете да се сдобият с билети, но това ще стане ясно в последния момент.

„Сезонните карти ще се издават до 17 ч в деня на мача и ако останат незаети места, ще бъдат пуснати билети в свободна продажба след споменатия час“, съобщиха от „Левски“ на своя сайт.

Финансовият шеф на „Левски“ бе на среща за тв правата за новия сезон в „А“ група.
„С новата схема на първенството ние ще получи много по-малко средства – разкри Баждеков. – 60% от парите се делят между клубовете по равно, а 40% ще се разпределят на база на класирането. Не сме доволни, защото ни отрязаха парите наполовина.“
Сумата за сезон 2016/2017 е 5,5 млн. лева. От тях 10% (550 000 лева) са за БФС, а около 450 000 лева отиват в турнира за купата.