Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Сидеров: Докладите на службите за Турция бяха по-непълни, отколкото медийните информации

Турция стана по-опасна държава за България. Това заяви лидерът на “Атака” Волен Сидеров, който участва в извънредното съвместно заседание на парламентарните комисии по вътрешна сигурност и обществен ред и по външна политика за ситуацията в Турция.

“Тя винаги е била, но сега в момента е още по-опасна”, коментира той.

Според на Сидеров България не е защитена добре, защото ако се случи така, че огромен поток мигранти “се втурнат” към границата, той не вижда какво ще ги спре.

“Опасност за България има, но според мен тук не се направи добър, пълноценен анализ от страна на службите”, каза Сидеров. Той е на мнение, че категорично трябва да се промени отношението на България към Турция.

Това съм го твърдял и през годините, но в момента имаме пълно основание да затворим границата с Турция до изясняване на обстановката, да прекъснем отношения, докато не се изясни всъщност докога погазването на човешки права там ще продължава, коментира Волен Сидеров.

“Отново докладите на шефовете на службите звучаха доста по-непълно, отколкото медийните информации, които ни заливат всеки ден”, посочи лидерът на “Атака”. Той каза, че вижда противоречие в тези доклади, единият от които, от една страна, посочвал, че случилото се по никакъв начин нямало да генерира опасност за България, а същевременно се твърдяло, че Турция става нестабилна държава, което можело да доведе до колизии, раздвижване на бежански вълни.

По думите му на заседанието е било казано, че щели да се активизират турските служби след събитията да набират агентура в България.

Според Сидеров има едни констатации, повтаряне на международни медийни информации и липса на концепция от страна на държавата какво да се направи, за да бъдем защитени.