Хитмейкърът DJ Mahmut Orhan ще пуска на живо парчето си "Feel" на 22 юли в Пловдив

Хитмейкърът DJ Mahmut Orhan (Махмут Орхан) пристига на 22 юли (петък) в Пловдив, където ще пусна на живо парчето си "Feel" по време на грандиозно парти в клуб "W Garden".

"Feel" е един от абсолютните музикални хитове на лято 2016 и има вече над 40 млн. гледания YouTube, а неговият автор е усилено спряган като новата суперсензация на европейската клубна сцена. DJ Mahmut Orhan е роден в турския град Бурса, а любимите стилове на известния диджей и продуцент са Deep House, Indie Dance и Nu disco. Махмут Таркан е ремиксирал e песни на известни артисти като DJ Tarkan, a работата му е основно съсредоточена върху реаранжиране на култови парчета от 80-те и 90-те години на миналия век.

Гастролът на DJ Mahmut Orhan този петък в Пловдив е част от кампанията TUBORG Night Edition. "Музиката продължава да е част от генетичния код на TUBORG, но този път е по-разноцветна от всякога. В календара ни има артисти и събития с много разнообразен профил. Защото ние вярваме, че колкото и различни да са музикалните вкусове, когато партито е наистина добро, всички искат да го споделят. Също като добрата бира", коментира Христина Вучева, бранд мениджър на TUBORG.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура