Дневният хороскоп на Диляна Костова

20.07., Сряда

Слънцето и Луната се срещат за последно днес в 01:56, преди огненото светило да навлезе в своите владения в знака Лъв. Пълнолунието се случва по кардиналната ос Рак - Козирог, което е основа за проява на повече категоричност при приключване на всякакви дела през следващите две седмици. Луната от днес започва да намалява, а заедно с нея е подходящо да намалим активността, да завършим отлагани процеси и ангажименти и да се освободим от излишни хора, задачи и килограми.

ОВЕН

Поставете началото на края за всичко, което сте изоставили недовършено у дома, като лична цел и в кариерен план. Все пак го направете деликатно и търсете компромис, така че да не влезете в конфронтация с половинката, брачния и бизнес партньорите. Или да не похарчите повече пари и да нарушите семейния финансов баланс. За всичко, което си наумите да свършите днес, можете да разчитате на помощта на приятел. Някои от вас ще получат признание в работата.

ТЕЛЕЦ

Изостанали въпроси, свързани с образование, преквалификация, недовършени документи, пътувания и проблеми с колата, е добре да започнете да отхвърляте малко по малко. Приключвайте неуредени задачи с чужбина, както и такива, свързани с близките роднини и съседи. Евентуална командировка може да промени плановете ви. Убедете се, че при общуване днес хората ви разбират правилно.

БЛИЗНАЦИ

Ако сте подавали документи за кредит, идва време да го усвоите. Планирайте погасяване на всички задължения. Подходящо е да разрешавате всякакви въпроси от финансов характер. Бъдете внимателни към здравето си. Може да се занимавате с паричните дела на братя и сестри или да уреждате взаимоотношенията си с роднини и интимен партньор. Подходящо е да харчите за курсове и задгранични пътувания.

РАК

Акцентът ви е взаимоотношенията с партньори. Дали ще е брачната половинка или вашият съдружник, изпълнете поетите ангажименти и обещания, това ще ви предпази от конфликти. Не влизайте в спорове с тях по финансови въпроси. Бъдете гъвкави в отношенията с родители и приятели и не се впускайте в излишни спорове. Подходящо е да приключите сделки, които подготвяте от дълго време.

ЛЪВ

Не отлагайте повече въпроси, свързани със здравето. Ако се наложи, вземете си по-дълга почивка и си обърнете внимание. Проблеми на работното място или с колеги могат да достигнат апогея си, не се учудвайте, ако се окажете във вихъра на някоя интрига. Пазете дистанция и с шефовете, възможни са пререкания или разминаване в позициите. Разчитайте най-вече на брачния партньор за подкрепа.

ДЕВА

Някои от вас ще приключват връзки, други - дела с организации или приятелства. Въпроси, свързани с децата, ще бъдат също основен фокус за вас. Изяснете отношенията си с приятел, за да избегнете по-сериозни конфликти. Неочакван разход може да изникне внезапно, а също може да се наложи да се занимавате с висши съдебни институции. Най-добрата ви опора днес са децата и интимният партньор.

ВЕЗНИ

Важен акцент е да изпълните плановете за дома, семейството и към родителите. Приключвайте и имуществени въпроси. Това може да ви постави в неудобна ситуация пред хората от обкръжението ви, които да пренебрегнете, така че бъдете гъвкави и търсете компромиси. Заради лични ангажименти е възможно да си навлечете неприятности в работата, а някои от вас няма да успеят да приключат със задачите си.

СКОРПИОН

Занимайте се с документация, свързана с въпроси с чужбина. Ако имате близки роднини там, потърсете контакт с тях. Важно е да се задействате, за да постигнете целите си. Ако ви предстои да приключвате важни сделки и да подписвате договори, се уверете, че няма скрити клаузи или промени, които не са ви известни и тогава пристъпете към реализацията им. Въпроси с имоти ще очакват вашата активация.

СТРЕЛЕЦ

Неочаквани дългове може да се стоварят върху вас, особено ако имате взаимоотношения с чужбина. Бъдете внимателни със здравето, ако ще предприемате задгранично пътуване. Вършете работа с банкови и застрахователни институции. На работното място запазете спокойствие, не влизайте в пререкания с колегите и приятелите. Някои от вас ще получат заслужено възнаграждение за труда си, други ще се радват на добри новини.

КОЗИРОГ

Важно ще бъде да приключите финансови взаимоотношения с партньорите си. Сключете договори и влезте в съдружия за такива дела. Бъдете активни, ако партньор ви помоли за съдействие пред финансова институция. Не влизайте в конфликт с интимния партньор пред децата и не спорете с началниците днес. Направете нещо полезно за себе си, купете си нова вещ или се погрижете за почивката си.

ВОДОЛЕЙ

Възможно е да се почувствате отпаднали, изнервени и да не сте в кондиция. Усамотете се при възможност. Грижите и ангажиментите на работното място може да ви дойдат в повече. Намерете начин да почивате, за да не пострада здравето ви. Стойте настрана от служебни разправии, както и от такива у дома и с родителите. Въпрос около пътуване може да очаква разрешаване. Доверявайте се на себе си и не споделяйте намеренията си.

РИБИ

Въпросите, свързани с децата и интимния партньор, са на преден план за вас. Грижи около тях може да ви разтревожат. Някои от вас може да преоткрият близост с приятел, други с колега, а трети да решат да поемат инициатива с човек от приятелската среда. Помогнете на половинката да вземе решение по финансов въпрос. Бъдете прецизни при работа с документи. Посетете занимание според интересите си.

Професионално за читателите на "Зодиак",

[email protected]

тел.: 0988 764 864

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл